Модните тенденции за лято 2015

Лято идва с бум на платинено русо, плътна очна линия и бомбастични мигли. Ето и последните актуални тенденции, с които ще се отличите сред останалите с неповторима визия и секси поглед.

1. Матов пастелен лак

Светлите натурални цветове са голямата новина за маникюра и педикюра ви. Вдъхновени от пастелни акварели и избелели от слънцето цветове, те ще се в комбинация с матиращ топ лак като финиш.

2. Малинови устни 

Време е да изпъкнеш сред околните с ярко червени устни, сякаш оцветени със свеж плодов шербет: ярките нюанси заменят модерното от миналия сезон кампари червено. Ако червилото е прекалено силно за теб, омекоти контура. Нанеси два слоя и използвай козметична салфетка, с която ще обереш излишъка.

3. Преплетено

Тази тенденция оплита все повече дами. Косата става все по-заплетена и овързана: плитките задължително са повече от една и прикрепено здраво с фиби зад тила.

4.Пеперуден ефект

Много, много черна спирала – това е повелята на новия сезон. Действай с размах с четчицата и нанеси няколко плътни слоя, дори това да слепи ресниците ти. Ефектът е търсен! Това е новият небрежен шик.

5. Платинено русо

Колористите ни поднасят дръзка изненада за лятото, като превръщат обикновените блондинки в съвременни Снежни кралици. Разбира се с коси в платинено. Процедурата обаче е агресивна към косъма, тъй като трябва да се отнеме целия му пигмент. Добра алтернатива е блондинките да използват изсветляващ шампоан, но са необходими около 8 седмици да се достигне толкова светъл нюанс.

6. Елегантна черна линия

Очната линия прави своето грандиозно завръщане на грим сцената. Плътна и равномерна или съвсем тънка, леко удебелена във външния ъгъл на окото, всички варианти са топ тренд, с изключение на силно изтеглената спирала навън, стил Клеопатра. По-скоро мисли за класическата кокетна визия на Одри Хепбър в „закуска в Тифани“, която всъщност никога не е излизала от мода.

7. Прасковени скули

Голата и сякаш негримирана кожа е красива и секси, но когато добавиш и съвсем лек прасковен нюанс върху скулите, лицето наистина засиява. Топлите оранжеви тонове си подхождат с безцветен гланц за устни.

8. Меки вълни

Небрежните плажни вълни остават в миналото. Този сезон хит при коафьорите са меките и добре оформени къдрици, които задължително са с невероятен блясъка. Прическата оформи като нанесеш малко пяна, след което изсуши косата. Следващата стъпка е да я разделиш на десет кичура, които усучи и прикрепи с фиби към корените. Изчакай 15 минути, освободи и разреши с широк гребен.

9. Драматичен поглед

Това е най-горещата и най-любима тенденция, която ще те превърне в истинска съблазнителка. Гримьорите препоръчват преливане, като в началото нанеси средно тъмни сенки чак до веждите, след което с мокра четчица разнеси тъмен нюанс върху целия подвижен клепач.

10. Медни нюанси

Силно сме запалени по тази тенденция. Тъмните черешови отенъци от миналия сезон естествено преливат в топло медено. Не е задължително да си ирландски вид, достатъчно е споделиш желанията си с коафьора. Най-лесно постижима е за блондинки, които ако освежат косата с огнени кичури и използват безамонячна боя, могат след 8 седмици да я отмият. Коментари