Какво издава прическата за характера ви?

Какво може да запали и мъжкото въображение? Разголени гърди, къси поли, специален грим. Не, не и не!

Според редица специалисти, посветели години от живота си в изследване на женската красота и влиянието и върху мъжа, сексапилът на жената се крие не къде да е, а в нейните коси. Жената разстрелва мъжа със сексапил, когато разпилее небрежно коса, които същевременно се полюшва в такт с женската й походка и грациозното движение на тялото.

Правата коса или късите къдрици също са достатъчно привлекателни, особено когато кокетливо се въртят между пръстите на жената. А нежният “любовен гъдел” на разпуснатата коса по тялото на партньора просто подлудява мъжете до вас.

Едни от най-прочутите специалисти от Миланската академия по фризьорско изкуство са категорични, че чрез косата една жена изключително лесно и бързо може да съблазни мъжа. Косата според тях се нарежда на едно от първите места като “най-говореща” част от човешкото тяло. Тя изпреварва дори очите и устата.

Една прическа според експертите, е способна да разкрие изключително важни аспекти от характера на жената.

1. Коса вързана ниско отзад

Жени, които прибират косата ниско отзад на врата са изключително сдържани, но и много уверени.

2. Зализани

Дамите, които твърде силно зализват косата назад и здраво са хванали на опашка “гривата си” определено са много сковани. Доста взискателни и към себе си, и към другите. Често крият куп комплекси, не рядко са депресирани и потиснати.

3. Прическа с бретон

Този бретон е “издайник” на женския характер. Зад бретона обикновено се крият свитите, неуверените в себе си и дори инфантилните.

4. Падаща свободно дълга коса

Дългата коса, която пада на женските рамене, говори много за характера на притежателката си. Жените с този тип прическа са енергични, волеви, но и доста импулсивни. Те са също и много инициативни.

Но пък при мъжете е точно обратно. Ако видите мъж с дълга коса, комбинирана с мустак, брада и бакенбарди, това е признак на слабост. Този тип мъже са комплексирани, инфантилни, несигурни в себе си, криещи се зад “паравана” от коса. И не са добри любовници, каквито изглеждат. Всъщност са слаби, истерични и непохватни интимни партньори.

Какви коси харесват мъжете?

Мъжете не харесват жени с много къси , колкото и съблазнителни да изглеждат.
Късо подстриганите жени говорят за уравновесеност на характера и борбеност. Те обичат да се водеща фигура във всяка една област- бизнеса, спорта и разбира се в секса. Но пък мъжете не се впечатляват от лидерки, които обичат да дърпат конците винаги.

Кои са най-поносимите характери?

Най-поносими са тези /говорим както за дамите така и за господата/, които предпочитат стъпаловидната прическа или пък тези, които имат средно дълга коса. Мъжете с този тип прическа са уравновесени и сговорчиви. Те са романтици и умеят да се абстрахират от обстоятелствата. Жените пък са отстъпчиви, уравновесени и весели.

Специалистите от Академията в Милано смятат още, че дамите, които предпочитат късото подстригване и екстравагантните прически са много склонни към флирт. Те обожават играта пълна с рискове. Умеят да си доставят удоволствие в любовта и секса. Склонни са към авантюри, но в същото време се отличават и с голяма практичност.

Какво може да възбуди въображението на партньора?

Въображението на партньора Ви може да се възбуди дори и само от добре измитата и лъскава коса. Не забравяйте шампоана. Косата ви също трябва да омагьосва с неповторимо ухание на парфюм, към който всички мъжете са чувствителни. Но внимавайте да не преклалите – изберете ефирна нотка, с лек и приятен аромат.

Като заключение може да се каже, че мъжете ненавиждат късите коси, а предпочитат гладката, дълга, права коса, която леко да ги докосва и гали. Коментари