Кои прически подмладяват жената? “Slicked back“ – модерно и лесно

Да бъдем с перфектна прическа. Ето един не чак толкова труден начин, за да изглеждате божествено на приема, за който се подготвяте от дни.

Как? С прическата “slicked back” /коса зализана силно назад/, която се превърна в хит при официалните прически тази година и стотици звезди заложиха именно на този стил.

Както споменахме не една и две световноизвестни дами и топ модели заложиха на строгото излъчване и класа, именно със slicked back, ползвайки услугите на доверените си фризьори. С този тип прическа не само ще изглеждате стилни и строги в излъчването си, но същевременно и зашеметяващи. Определено със “slicked back”, няма да се притеснявате цяла вечер, че кокът ще вземе да се развали.

Е, няма как да се справите със „slicked back“ без задължителните в случая спрейове, мусове за коса, пяна и лак.

Опъвайки косата си назад /по-добре с помощта на професионален фризьор/, ще откриете в пълнота лицето, а така както споменахме ще изглеждате шеметно. Използвайте по-силни средства за фиксация, така рискът прическата да се развали още в началото на вечерта ще минимален и вие няма да се превърнете в нервачка, която непрекъснато си пипа косата и дразни партньора си с хленчене и пози.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс на връчването на Оскарите. И една година по-рано на BAFTA.

Топ звездата Дженнифер Лоуренс в свое интервю твърди:

Може да се разделите с дългите си коси, но с любимата си прическа никога. Какво да кажа? Фризьорът ви трябва да има доста ловки ръце и никакво шикалкавене от негова страна, предлагайки ви нови тенденции, които могат да Ви направят смешна в очите на другите. Искате да се получи идеалната прическа в стил „slicked back“. В никакъв случай не се пробвайте сама в къщи, специалистите, които ще ви помогнат да изтеглите косата си назад, се намират във фризьорските салони

Хейдън Пенетиър

Хейдън Пенетиър – отпред и отзад

Не бива в никакъв случай да робуваме сляпо на модните тенденции

и да забравим, че идеалната прическа за теб, е провал за други- затова внимавайте. Съобразете се с формата на лицето и цялостното излъчване, което носите

Нека няма особен контраст прическа и облекло, защото излъчването е доста отблъскващо.
Облечена сте спортно, а сте излезли със сложен кок като за коктейл и обратно. Как ще възприемете супер строго облечена, елегантна дама с дръзки разрошени коси. Тези крайности определено са по-скоро отблъскващи, отколкото елегантно екстравагантни.

Трябва за знаете и още нещо, че ръбестите и издадени черти на лицето трябва да се прикриват, а не да се подчертават! Помнете, че прическата е преди всичко израз на вашата индивидуалност. Нека я направим идеална! Коментари