По-слаба с обувки на висок ток

Няма жена, която да не държи в шкафа поне 10 чифта обувки и да вярва, че са й достатъчни. Но освен с количество модерната жена може да впечатли околните и с качество и стил.

Истинската дама не само знае кои модните тенденции да следва, но и умее да съчетава правилно обувките с останалото си облекло. Днес на мода са високите обувки с телесен цвят, които са и ключът към стройна фигура. Жените, които държат на високия си стил знаят, че цветът трябва да съответства на цвета на кожата, защото това създава впечатление за по-дълги крака.

Височината на тока при обувките играе съществена роля за стойката. Нашият моден съвет към дамите е да си купуват обувки с поне 7-сантиметров ток.

Що се отнася до широчината на тока, най-тънкият създава най-силно впечатление за вталяване. Обувките с каишки по глезена не стоят добре на пълни дами, тъй като те правят крака да изглежда по-къс и дебел.

Правилната формула е: е цвят + платформа + висок ток + широчина на тока – дебела каишка за глезена = отслабване.

Ето и няколко малки трика какви обувки да изберете, за да изглеждат краката ви по-тънки и по-стройни. .

1. Островърхи високи обувки

Заострените отпред обувки правят краката да изглеждат по-дълги. Но само ако са на висок ток, тъй като с ниските ефектът е визуално прибавяне на няколко номера към действителните. Заострената предна част не просто прави ходилото да изглежда по-дълго, но автоматично удължава целия крак с поне с 5 см. Колкото по-дълбоко е изрязана обувката при пръстите, толкова ефектът е по-силен.

2.Нюд обувки плюс боси крака

Обувките в телесен цвят трябва да носите само на голи крака. Идеята при тях е да се слеят с ходилото, за да изглеждат краката по-дълги. Важно е да подберете правилния за вашата кожа цвят.

Островърхите нюд обувки с платформи са идеални – те правят краката да изглеждат особено дълги и стройни. Обувките, които се сливат с цвета на краката ти, удължават глезена и ти ще приличаш на истинска газела

3. Деликатни тънки каишки на глезена

Светлите каишки, закопчани около глезена, подчертават най-тънката част на краката и правят дори силните прасците да изглеждат по-тесни. Ако каишките са черни или широки, имайте предвид, че те „визуално“ разделят прасеца и правят краката да изглеждат по-къси и по-пълни. Визуално може да стесните крака, само благодарение на две фини каишки.

4. Обувки и крака в еднакъв цвят

Трик две работи също и с покрити крака. Разликата е, че не трябва да избирате нюд обувки, а такива в абсолютно същия цвят като панталоните или чорапите си. Черни обувки с черни черни панталони, бели с бяло и.т.н. колкото по-високи са обувките, толкова по-силен ефектът. Коментари