Телесният цвят се завръща. Дрехи, обувки, макиаж, всичко в телесен цвят

Наближава пролет. Време е да отворим гардероба и да направим онова неприятно пролетно почистване, което винаги оставяме за последния момент. Да изхвърлим някои остарели вещи и дрехи, които не използваме, но все не ни достига кураж да се разделим с тях с един замах. Давайте смело, само събират прах и пепел, а и заемат ненужно пространство. А защо да не помислим и как да попълним дрешника си с нещо ново, модно и актуално за сезона. Дори една нова дреха ще ви накара да се почувствате обаятелни и цветни, в крак с настъпващата пролет.

Последните модни тенденции показват, че предимство имат много ярките, но същевременно и нежни цветове. Тази година с голяма радост можем да обявим и връщането един позабравен от дизайнерите цвят- телесния. Разбира се, към него можем да прибавим и цялата гама от разнообразни нюанси, които той има. Всъщност телесният цвят доби актуалност за пролетта като естествено продължение на неговата реставрация още през зимния моден сезон. В голяма част от колекциите си модните къщи добавиха телесен цвят при изработката, не само на зимните си палта, но и на пуловери, рокли, жилетки, панталони в бежово.

Пудрата

Промяната на облеклото, следва след себе си и промяна в макиажа.
Тази пролет и при козметиката има доста промени. Вместо традиционното бронзово, гримьорите и специалистите в бранша препоръчват горещо да си закупите продукти телесен цвят или поне в цвета, който най-много се се доближава до вашия естествен цвят на кожата. Това от своя страна Ви задължава внимателно да използвате и да комбинирате цветовете, когато поставяте грима си.

Обувките.

Не тук няма спор, обувките в телесен цвят са просто задължително попълнените в шкафа на всяка стилна, модерна и практична дама. Каква е тайната ли? Няма тайна. Просто обувките в телесен цвят може да съчетаете без притеснения с всички ваши тоалети. Все още не сте забравили обувките от уникалната колекция на Лобутен. Лобутен показа преди няколко месеца пред света обувки, които бях точно в пет телесни нюанса и впечатлиха със стил и простота на изпълнението. А крака Ви с тях би изглеждал удължен, по-слаб и доста по-елегантен.

Да, няма жена, която да няма черни обувки в шкафа. Но колекцията, повярвайте, не е пълна, ако там отсъстват поне един чифт обувки в телесен цвят. При избора внимавайте, нека те задължително да пасват добре на цвета на кожата ви. Така винаги ще имате под ръка практични обувки, които ще се съчетават лесно с всяка ваша дреха.

Да припомним, че бежовото като класически цвят, бе поизместен, но за съвсем кратко от пепита и карето. Доста модерно миналия сезон беше и комбинацията в черно и бяло. Дизайнерите тази година все пак решиха да се обърнат към женствеността в модните тенденции и така бежовото пак намери своето място в гардероба ни. С помощта на телесния цвят имаме и уникалната възможност да прикрием доста от своите недостатъци и същевременно да подчертаем елегантността си. Телесният цвят дори се определя като непретенциозен. Но пък е и достатъчно стилен и изключително лесно се комбинира с всички останали цветове.

Хайде, грабвайте някоя приятелка и бегом да изберете дреха в телесен цвят, така хем ще имате нещо ново, хем ще бъде е и в крак с модата в очакване на пролетта. Коментари