Топ 5 на модерните палта тази зима

Силата на стила, съчетана с хитрия избор на тъкани – какво повече ти трябва, за да бъдеш неотразима. Едно палто може да каже много за теб, а ние избрахме водещите тенденции, около които се върти северното полукълбо. Модата за сезон есен – зима 2015/16 залага на късите палта, изработени от различни материи. Съчетават се добре както с каубойски ботуши, така и с елегантни боти на висок ток.

1. Пелерината

Много модерни и актуални за сезон есен-зима 2015/16 година. Вълнените къси палта добавят шик, алтернативна версия на практичните и удобни пухенки. Ръцете са изложени на студеното време, но един пуловер с поло- яка ще превърне палтото в топла прегръдка.

2. Цветното палто

Няма значение кой цвят ще изберете, важно е да е цветно. Нашето предложение е шокиращо розово, но е перфектната антидоза на прогнозата „облачно сиво“. Към тази шикарна визия можеш да добавиш кристални бижута или копчета, а защо не и брошки. Ботушите и чантата избери в същия цвят.

3.Палто с принт

Палтото с принт е за повод, когато трябва да отидеш някъде понагласена. Избере кройка тип сако в комбинация с жив принт, който може да бъде достоен за брокатена пола или дълга вечерна рокля. Ботушите и чантата за препоръчване в черен цвят, като ботушите обезателно на тънък и елегантен ток.

4.Милитъри палтото

Изглеждай супер добре с циповете и копчетата на класическото едноредно палто стил милитъри. Комбинирай с прилепнали панталони или дънки и жокейски ботуши. При всички случаи ще изглеждаш много шик.

5. Камилското палто

Класическото палто в този запомнящ се цвят е еднакво добър избор за работа или излизане. Потърси такова, което е малко по-дълго за по-елегантен силует. Комбинирай спокойно както с класически дънки, така и с пола тип плисе. Ботите към това палто са задължителни.

6. Смесица от усещания

Нищо не може да се сравни с това да заровиш пръсти в пухкавата материя, а ние бихме съчетали това палто със супер тънък кожен колан, малка елегантна чантичка и ботуши на висок ток.

Ето и няколко полезни съвети, които ще ви бъдат от нужни за поддръжката на палта от кадифе, кашмир и вълна

Кашмир

1. Пере се само на ръка около два-три пъти на сезон. През другото време може само да го проветрявате.

2. Изпирайте палтото от кашмир преди да го приберете за съхранение през лятото. Кашмирът има свойството да пази за дълго миризми и ухания, а това привлича пеперуди, молци и други насекоми.

Вълна

1. Сваляйте наслоения мъх от вълненото палто с помощта на четка и влажна кърпа.

2. Палтата от вълна трябва да имат повече място, защото материята им има нужда да диша, за да запази качеството си.

3. Петната се премахват с абсорбиращи кърпи или попивателна хартия.

4. Не оставяйте нищо в джобовете на вълнените палта, това ще ги спаси от увисване.

5. Перат се на програма за вълна и само със студена вода.

6. Никога не перете вълнените палта с гореща вода.

8. Не ги оставяйте да висят мокри. Трябва леко да изсъхнат.

Кадифе

1. Четете внимателно инструкциите за пране и поддържане. Има материи от кадифе, които се перат само ръка, а други в пералня.

2. Кадифе не се глади с ютия или ако се глади то нека е само през тънко парче плат и то на много ниска температура.

3. Оставете кадифето да поеме парата докато се къпете по този начин ще оправите евентуалните гънки. Коментари