Как лунните дни влияят на здравето (II част)

Под влияние на Луната човек  може да прояви някаква емоционална нестабилност, може да възникнат необясними промени в настроението, често хората се хвърлят от една крайност в друга. Може и да имате супер щастлив и успешен ден и да спечелите много пари. Всичко е твърде индивидуално. Вижте лунните дни и тяхното влияние върху вас и вашето здраве. 

Единадесети лунен ден

Резервите за здравето са снижени, особено при жените. Затова именно женският пол трябва да е особено внимателен. Заболяванията при мъжете са незначителни. полезни са гладуването за пречистване на организма и медитацията. Роденото на този ден дете се характеризира с отлично здраве и ще доживее до дълбока старост.

Дванадесети лунен ден

Не претоварвайте сърцето, защото в този ден резервите на здравето са снижени. За предпочитане е растителна храна. В течностите – вода и натурални сокове, не се ограничавайте. Полезни са очистителните процедури и медитацията. Недъзите, появили се днес, може да се окажат много опасни. Роденото на този ден дете впоследствие рискува да остане сакато – заради болест, инцидент или вроден физически недостатък.

Тринадесети лунен ден

Положете настойчиво грижи да не се разболеете, защото на този ден резервите на здравето са снижени. Може да не се ограничавате в храната, но за предпочитане е разделното хранене. който се разболее днес, може да остане сравнително дълго там. Роденото през този ден дете ще бъде сполетяно от сериозни болести и проблеми до петгодишна възраст, но ще доживее до дълбока старост.

Четиринадесети лунен ден

В този ден възникналите болести не са опасни, защото резервите на здравето са достатъчни. Особено пазете зрението и носете слънчеви очила. Полезна е физическата активност. Пиенето на течности трябва да е с мярка. Жените не трябва да се понапрягат. Роденото на този ден дете ще е покровителствено от Луната и съдбата. Основните болести то вероятно ще прекара на възраст от 10 до 12 години.

Петнадесети лунен ден

Резервите за здравето са достатъчни, но не претоварвайте панкреаса. Важно е жените да избягват стресовете, защото в този лунен ден може да им се отразят доста лошо. Появилите се на този ден заболявания ще протекат доста леко и няма да има усложнения. Роденото през този ден дете ще стане много влюбчиво. Болестите няма да го безпокоят сериозно в детството му.

Шестнадесети лунен ден

Резервите за здравето са достатъчни, но специално за жените денят е тежък. Предпочитайте храна с растителен произход. По-добре е да се въздържате от секс – заменете го с физически упражнения. Роденото на този ден дете ще има крепко здраве и ще преживее дълъг и плодотворен живот.

Седемнадесети лунен ден

Резервите за здравето са снижени. Не е желателно да употребявате алкохол и силни лекарства. заболяванията ще протичат трудно. Роденото на този ден дете ще стане щастливо и успяло. Но ако 17-ият лунен ден се падне в събота, той може да крие в себе си заплаха: роденото в този период дете едва ли ще е дълголетник.

Осемнадесети лунен ден

Бъдете внимателни към бъбреците, резервите на здравето са снижени. Полезни са баня и масаж. Целесъобразно е да се откажете от храна с животински произход. Разболелият се днес човек може да боледува, но и така да оздравее окончателно. Роденото в този ден дете ще се окаже трудолюбив и работоспособен човек. Основните заболявания ще прекара на възраст от седем до десет години.

Деветнадесети лунен ден

Резервите на здравето са достатъчни. Но бъдете внимателни и по-специално към дебелото черво. Появилото се в този лунен ден заболяване не е опасно, но се пазете от пияни хора – те са способни да ви навредят. Роденото на този ден дете ще стане мил и добър човек. Всичките му болести ще преминат сравнително бързо и без усложнения.

Двадесети лунен ден

Не претоварвайте гръбнака и раменния пояс, резервите на здравето са снижени. Полезно е гладуването за прочистване на организма. Започналата на този ден болест ще продължи дълго. Роденото на този ден дете ще бъде „наградено“ от съдбата с неотстъпчив и прекалено амбициозен характер. Заболяванията му ще протичат тежко, често с усложнения.

Част I Коментари