Невероятна тайландска рецепта, която ви прави един размер по-слаба само за 20 минути

След празниците, дрехите ви изглеждат някак си отеснели, а вие имате чувството, че сте глътнали топка. Но има решение и тя е – невероятната тайландска рецепта.

Прекомерният прием на калории е една от основните причини за повишаване на теглото.

Трупането на килограми е следствие на храненето, в което доминира пърженото, захарта, огромните порции и алкохолът.

Щом количеството приети калории надвишава тези, които ще бъдат изгорени от организма, логиката е съвсем ясна. Повече храна, повече килца. Случилото се е налице, но няма нужда да се тръшкате, обещавайки си всеки ден, че от утре сте на диета. Ако все пак искате отново да се поберете в старите си дънки и бързо да влезете във форма, то пробвайте тази чудодейна рецепта по долу.

Предлагаме ви много ефикасно и бързо решение на проблема без глад и изтощителни диети.

Да сте чували за рецептата на тайландките? Ако не сте, време е да научите.

Рецептата е позната от векове, но напоследък доста холивудски звезди и се доверяват. Тайландките са категорични, че тази уникална смес ще намали за кратко време с един номер размера на дрехите ви. Как ли? Вълшебната смес извлича всички токсини от тялото, намалява подуването и отоците, стяга и омекотява кожата Ви.

И всичко това само за някакви са 20-тина минути на ден, без да излизате от дома. Е, не бива да очаквате и чудеса, защото няма как да свалите 10 килограма с една процедура, но пък ефектът от нея трае с дни и като цяло е достатъчна, за да изглеждате вталена и по-елегантна.

Вижте тази страхотната тайландска рецепта и действайте:

Необходими продукти

джинджифил – 30 грама
куркума – 90 грама
ориз – една кафена чашка
Топла вода

Начин на приготвяне:

Стъпка 1. Смесете добре джинджифила и куркумата
Стъпка 2. Ориза се натрошава хубаво до получаването на едра зърнеста текстура
Стъпка 3. Всички съставки се изсипват в топла вода до получаването на еднородна смес.
Стъпка 4. Получената гъста паста се нанася добре върху върху цялото тяло с леки кръгообразни масажни движения. Обърнете е внимание на тези части от тялото, които имат натрупани мастни образувания и целулит. Може да увеличите ефекта от процедурата, като увиете хубаво проблемните зони със стретч фолио или плат.
Стъпка 5. Маската трябва да бъде оставена за поне 20 минути. След това се измийте с топла вода и намажете с хидратиращ лосион за тяло.

Как всъщност действа вълшебната процедура?

Джинджифилът засилва кръвообращението и намалява задържането на вода в организма. Куркумата се явява антиоксидант и детоксикатор. Оризът пък чудесно отстранява мъртвите клетки и същевременно ексфолира кожата.

Внимание: Ако си купите чиста куркума няма защо да се притеснявате от оцветяване на кожата.

Ако обаче към подправката са добавени изкуствени оцветители, е много вероятно да се получат жълтикави петна върху кожата. Би било добре преди да направите процедура да нанесете малко количество върху кожата. Ако остане жълто петно по кожата използвайте зехтин, за да го премахнете.

Маската трябва да се нанася минимум три пъти в седмицата, ако искате да има видим ефект и трайни резултати.Коментари

Само не раззбрах за 20 минути или за минимум три пъти седмично ще станем като тайландката от снимката? И още: какво трябва да похапваме, докато сме вапцани с адската смес?