Уникална диета. Ядеш всичко и отслабваш

Много искате да отслабнете. Пробвала сте какви ли не диети от нискокалорична, през водна, въглехидратна, месна, плодова, зеленчукова. Следите актуалните тенденции при диетите и не дай си боже някоя известна актриса или моделка да публикува режима си в модно списание вие решавате, че това е панацеята и тя ще сложи край на вашите мъки с килограмите.

Дамата от корицата изглежда неземно добре, въпреки че и фотошопа играе голяма роля.

И ако ефектът при вас не е същият и не се случва това, което искате, обвинявате себе си, изпадате в депресия, ограничавате социалните си контакти. Стигате до крайност, хапвайки по една ябълка на ден. Резултатът обаче винаги е един и същ, когато спрете- йо-йо ефект. Често зад провала се крие и неспособността ви да се разделите с любимите си храни. Стига вече! Отслабването не е самоцел. То трябва да е здравословно, премерено и разумно.

Тук ще ви предложим диета, с която не само ще отслабнете, но ще имате възможност да си похапвате

от всичко, без да се ограничавате. Има си разбира се и правила. Не трябва да смесвате белтъчини и въглехидрати.

Ако спазвате тези прости правила след месец не само, че няма да сте изнервена от непрекъснатото гладуване, на което сте се подлагали преди, но с радост ще облечете любимата си черна рокля, която пазите за Коледа, а Коледа наближава, така че стягайте се дами.

Режим на хранене

Веднага след ставана от сън трябва да изпиете две чаши топла вода. Така организма се активизира, започва да работи на пълни обороти и изхвърля вредните токсини от тялото.

В 10.00 часа е време за закуска

Разрешените продукти: Кафе и чай колкото искате, но избягвайте захарта, ако все пак не можете да се откажете от нея, добавете мед. Към закуската може да прибавите плод или парче препечен пълнозърнест хляб, гарниран с някакъв зеленчук- домат, салата, краставица . По избор парче сирене или кашкавал.

Към 11 може да хапнете отново- плод по избор и чай.

Обяд: Изяжте една голяма салата от пресни зеленчуци, към менюто е хубаво да добавите 150 грама въглехидрати по ваш избор.

16-17 часа: Зелен чай, ябълка или друг плод по избор. Парче шоколад .

Вечеря: Огромна порция салата. Порция месо/около 200 грама/, но да няма тлъстини по него. За препоръчване риба, 1 яйце или миш-маш

Важно! Преди всяко хранене не забравяйте да пиете чаша топла вода.

Плодовете и въглехидратите се приемат само до 16 ч. След това те трудно се разграждат в организма и това ще ви попречи да отслабнете. Ако сте много гладни между междинните хранения може да хапвате ядки, но само сурови и то не повече от 25гр. Веднъж, два пъти седмично е позволено да се яде и шоколад.

Менюто е по ваш избор, важното е както казахме в началото да не смесвате въглехидрати с белтъчини

Ако не сте от ранобудните и обичате да се излежавате до късно в леглото може да пропуснете някое от храненията, но е важно вечерята да не е по-късно от 20-20.30 часа.

Ако сте решили да промените живота си и да преминете към наистина здравословен режим на хранене, спрете алкохола. Чаша вино вечер е позволено, но никакви концентрати. Разхождайте се сред природата, всеки ден отделяйте поне 10 минути за упражнения. Вместо да се сещате веднъж в месеца и да се потите до припадък в залата, от което ефектът ще е нулев

С предложената диета не се отслабва много бързо, но е здравословна и не лишава организма от важни хранителни вещества.

Когато правите упражнения е добре да натоварвате цялото тяло и всички мускули, така ще горите много по-бързо мазнини.

И не подценявайте загряването, за да не си докарате някоя травма. Помнете! Добре оформеното и извявано тяло привлича мъжете, а не самоходно джезве с кокали, което не смее да хапне парче шоколад, само защото ще качи 20 грама. Всяка крайност е вредна.Успех! Коментари