Уникално! Пелинът убива 98% от клетките на рака.

Болестта на 21 век, се нарича рак, и този факт е добре познат на всички. Борбата с коварната болест струва неимоверни усилия и средства в световен мащаб. Съвсем наскоро обаче учени от Пенсилвания излязоха със свои резултати, от дългогодишни изследвания. Те са постигнати в изучаването на едно уникално растение, което добре познаваме, но почти нищо не знаем за неговите чудотворни свойства. Резултатите наистина са изумителни, при това доста ефективни в борбата с рака.

За какво става въпрос?

Обект на проучванията e билката сладък пелин. Да, борбата с рака може да е успешна единствено и само с помощта на добре познатата на всички билка – пелинът. След много проучвания и специализирани клинични изследвания, учените успяха да докажат, че сладкият пелин, известен също така като артемизия убива до 98% от раковите клетки. И не само това „убийството“ на раковите клетки става за по-малко от 16 часа.

Пелинът се използва от хиляди години в източната медицина. Билката известна също така като Artemisia Annua, е билa в основата на борбата срещу маларията. Друго проучване показа, че когато пелинът се комбинира с желязо той абсолютно избирателно атакува „лошите клетки“ и ги унищожава. Всички останали здрави клетки, не са докоснати.

Очакванията на световният пазар за медикаменти са, че няма да е далеч времето,

в което производителите на лекарства ще започнат да консумират всички наличности от артемизинин. А това от своя страна ще увеличи и производството му до над 100 тона годишно.

Всички се надяват това да се окаже един полезен ход и положително развитие в неравната битка срещу тази опасна и често неизлечима болест. За огромно съжаление и днес ракът на гърдата се нарежда на второ място сред причините за смъртност в страната ни.

Билка сладък пелин срещу рак на гърдата

Малко повече за билката сладък пелин?

Белият пелин е тревисто растение, което от хиляди години се прилага в медицината за лечение на нередовна и болезнена менструация, ревматизъм, болки в корема, бъбреци, анемия, инсомния, чревни паразити и други. На Балканите пелинът е добре познат и е една от най-популярните билки в народната медицина. Още Хипократ отлично е познавал неговите чудодейни свойства.

Хората, които се занимават с алтернативна медицина твърдят, че са достатъчни три билки, които могат да ни спасят на 100% от рак, но задължително трябва да се ползват в комбинация

Алтернативната формула за борба с рака:

  • зелен орех
  • пелин
  • карамфил

Как да се пие уникалната тройна комбинация срещу рак:

  • Орехови ядки: От приготвената тинктурата се консумира сутрин по една чаена лъжичка, разтворена в половин чаша вода.
  • Пелин: 2 чаени лъжичка прахообразен пелин преди вечеря се изпиват с чаша вода. Процедурата е с продължителност две седмици. След дозата се намалява до една чаена лъжичка дневно.
  • Карамфил: Тинктурата се пие на гладно по чаена лъжичка три пъти дневно. След две седмици, свалете дозата до една чаена лъжичка преди вечеря.

Силата на билките често е подценявана. Но напоследък все по-често се случва лечението на редица болести да включва и именно тези природни средства.Коментари

Прекрасно , имам го.. Кога се резе и става ли за чай или за подправка? Благодаря!

да,ама не