10 мита за жените и оргазмите, развенчаване

10 мита за жените, които ще разбием точно сега!

1. Жените имат по-малко желание, отколкото при мъжете

Пълни глупости

Разбира се, мъжете са по-инстинктивни, по-отзивчиви, по-лесно се възбуждат и по-лесно са готови да се отдадат на насладата. Да, но жените са също толкова сексуални. Те имат не по-малко желание да правят секс, просто по различен начин изразяват себе си и донякъде са по-дискретни. Защото отвъд чисто физическа възбуда, жените, винаги трябва да имат и желание, да харесват мъжа, не само онова в гащите му.

2. За жените сексът не е от значение

Пълни глупости, нали дами!

Съществува мит, че жените не обичат секса и много от тях биха предпочели да имат спокоен, уравновесен и щастлив семеен живот, дори и сексуалния им живот да куца или изобщо да няма такъв. Е не! Жените обичат секса, дори много го обичат! Просто мъжът трябва да знае как да подходи и ще провокира в нея истинската секс-тигрица, която не е познавал досега. И всъщност появата на героините от Sex & града, доказва, че сексът е най-малкият им проблем!

3. Жените говорят повече за секс, отколкото мъжете

Да бе, да…Говорим, но не се хвалим както мъжката половина

Не е задължително. Да, много от жените говорят за секса, който са изживели и си споделят. След романтичния старт на връзката ,една жена бърза да сподели с приятелките какво и се е случило. По-лесно преминава границата на “просто секс” и е по –детайлна. Мъжете говорят много повече, но и по-общо. Те предпочитат да кажат дали са били на седмото небе с жената, с която са се събудили сутринта или не, но без непременно да се отегчават с дълги презентации . Затова трябва ясно да се каже, да жените говорят по-различен начин, но не повече!

4. Жените не мастурбират!

Прекрасна лъжа!

Трудно е да се каже, защото женската мастурбация все още остава табу, въпреки че сме в 21 век. Проучване на сексуалността във Франция , публикувано от INED и INSERM , съобщава, че в действителност, само 60% от жените признали, че от време на време поставят пръстчетата си върху някои по-чувствителни места или ползват играчки, но тайничко от мъжа си. А далеч не е така!
Всяка втора жена поне веднъж в живота си е е достигала до оргазъм сама, без помощта на мъж. В което няма нищо лошо, нали дами. Опознаваме себе си и това, което ни харесва!

5.Всички жени обичат кунилингус

Е не! Тук може да се поспори

75% от жените са практикували орален секс , но според проучване в САЩ, 45% от жените имат затруднения при получаване на оргазъм точно от този вид ласки. Донякъде е вярно.Не всеки мъж знае как точно да го прави, други се срамуват, а трети просто не обичат. Затова първо питайте дали дамите искат да се спуснете между бедрата им и после действайте, мъже!

6. Ако една жена е суха ,значи не се е възбудила!

Стоп. Не е истина

Не е задължително една жена винаги да е мокра, само защото сте я докоснали. Има и други причини за вагинална сухота понякога! Сухотата може да се дължи на стрес, хормоналните промени, липсата на сексуална активност, или продължително медицинско лечение. Липса на вагинално смазване няма нищо общо с желанието. Разберете, мъже!

7 . Жените са досадни и романтични!

Почти, но

Да, ние обичаме букети, малки изненадващи подаръци, малки сладки думи, израз на любов … но не само. Ние искаме понякога мъжът да удари по масата, разбира се не в буквалния смисъл, да ни вкара в релсите и да не се поддава на всяка наша прищявка. Възбуждаме се, когато има поне мъничко съпротива. Но без крайности! Да!

8. Жените обичат да имат свое лично пространство

Да, ама не съвсем

Да, и не. Да ние обичаме свободата, обичаме да изпием спокойно своето кафе с приятелки. Но въпреки това обожаваме мъжа да ни изненадва без повод. Да ни се обади просто така, да ни организира мила романтична вечеря, да ни целуне изненадващо и да ни поднесе млък подарък. Не забравяйте да бъдете кавалери. Мъже!

9. Жените имат нужда от обич, за да правят любов

Ами сега! Кое е вярното

Имало е времена, в които това може и да е било вярно , но в днешния забързан съвременен свят е доста различно. Днес голяма част от жените правят разлика между любов и секс ! Когато правят секс, не е задължително след това да се чувстват виновни затова, че им е било хубаво и без любов!. Е, ако има и чувства нещата вече излизат извън контрол. Но ако не искате да се влюби във вас безпаметно, внимавайте какви ги вършите , мачовци! И ще си остане само хубав секс!

10 . Удоволствието на жените зависи от размера на пениса

Амииииии

Това е огромен проблем за мъжете, по-скоро за тези, които вярват, че женският оргазъм и удоволствието просто зависи от размера на пениса си. Това обаче е напълно невярно, тъй като дълбочината на влагалището е ограничено, и G-точката не е в дъното на кухината, а само но около 4 см от входа. Господа, разберете ключът към женското удоволствие лежи другаде: в предварителни ласки, познаване на нейното тяло и най-вече вашите умения. Всичко това би я пратило на седмото небе. Само опитайте! Коментари