Защо изневеряват мъжете и жените? Топ причини

Изневярата е древна колкото света. Изневеряват и мъжете, и жените. Този, който се впуска в подобна авантюра, едва ли може да изпита наслада на 100 %, то в същото време лъже половинката си.При много от съвременните двойките единият води двойствен живот, а понякога и двамата.

По какъв начин изневеряват двата пола?

Няма един и същи повод за изневяра. Мъжът и жената имат различни причини да се впуснат в подобна извънбрачна авантюра. Но проучванията показват, че при мъжете изневярата е най-вече въпрос на физическо привличане и нагон. За тях не е проблем да поддържат две, дори три сексуални връзки.

Как стоят нещата при жените. Тук нещата са малко по-задълбочени. Във всички случаи жената проявява някакви чувства, а защо не и любов към дадения обект. Малък е процентът на дамите, които се впускат в подобно приключение, само и единствено заради физическото удоволствие.

И тук може да се направи следния извод: Мъжете много рядко напускат жената, с която живеят или имат семейни отношения заради някаква авантюра или любовна афера. При жените се случва точно обратното. Те са готови да се разделят с човека да себе си, дори и след дългогодишен здрав брак и да заживеят с новия си любим.

Продължителността на аферите?

И тук разликите са очевадни. Жените често започват връзки, които едва ли не наподобяват на брак. Дори търсят някаква трайна връзка, а това от своя страна неминуемо води до раздяла с човека до себе си.

Мъжете май са по-разумни. Те търсят секс за една нощ. Е, възможно е да искат и по-продължителна връзка, но тя се основава единствено на сексуалното влечение един към друг и си остава такава до края. Мъжете сами прекратяват аферата, ако видят, че нещата се задълбочават или пък ако ги хване постоянната партньорката.

С кого сме готови да изневерим?

Ясно е, че мъжката половина най-лесно изневерява с онези жени, които са готови за подобен тип връзка, флиртуват, леснодостъпни са и не искат кой знае какво. Жените точно обратно. Те харесват труднодостъпните мачовци.

Основният фактор за един мъж да изневерява е, че може. Може да флиртува, да сваля жени и не на последно място да предлага качествен секс.

При дамите изневярата започва с дълго флиртуване, вечеря на свещи, ухажване, усещането за нова тръпка и позабравени страсти, опознаване и чак накрая секс. Мъжете изневеряват и когато половинката не им дава това, което търсят. Не само секс, но и разбиране, домашен уют.

А жените се впускат в аферата с мъж, който задължително трябва да изглежда добре, да ги разбира, забавлява, да им обръща внимание, да ги глези, а защо не и да им помага финансово

Различни поводи, но един изход: Изневяра Коментари