6 секс техники за всеки вид среща

Разнообрази рутината след среща или изненадай новата си тръпка с тези перфектно подбрани пози.

Срещата: Боулинг

Позата – Повалени с един тласък

Гарантираме ти пълен успех с тази изправена позиция. Обърни се с лице към стената и леко повдигни дупето си, като се подпреш с лице към стената. Той прониква в теб отзад, като ти се стремиш да държиш краката си събрани. Така той стимулира G точката ти, а за него усещането ще е шампионско.

Срещата – Изложба или музей

Позата – Водач в галерията

Той е седнал и краката му опират пода, а ти го яхваш с гръб, като краката ти са назад. Плиткото проникване стимулира главичката на пениса му и първата трета на твоята вагина/ това са доста чувствителни части/, а той получава артистичен поглед върху дупето ти.

Срещата – Мини голф 

Позата – Вкарай в дупката

Седни върху него със свити в коленете крака, докато той лежи по гръб. Движи се нагоре и надолу, без да слизаш докрай до долу. Така контролираш дълбочината на проникване и скоростта, но той може да поеме водачеството, само като те хване за хълбоците ти. Очаквай експлозии!

Срещата – караоке

Позата – Кара – О-ке

Започнете с кучешката, после повдигни единия си крак и го подпри на хълбока му. Това променя позицията на клитора ти, като така ще получаваш двойна стимулация. Без значение колко добре може да пее, уменията му да ти докара оргазъм, ще те накара да се закълнеш, че това е личният ти Адам Лавин.

Срещата – вечеря 

Позата – филмов трейлър

Започнете още от киното с неприлично опипване още под панталоните. Вкъщи заложете на мисионерската поза, но със сюжетен обрат. Пусни единия си крак на пода и се опри на пръстите си, като междувременно описваш осмици с таза си, докато той прави тласъци.

Срещата – скъпи питиета 

Позата – чувствена експлозия

Плъзнете се един върху друг като и двамата сте по корем, а под твоя таз има поставена възглавница. Той прониква в теб бавно отзад като прави въртеливи и забавени движения. Проникването е дълбоко и ти осигурява максимум усещане с минимум движение, а ограничената му подвижност условие за мръсни приказки.

И малко цифри

35% от жените одобряват секса на първа среща

68% от мъжете се логват в приложенията за запознанства още на първа среща

73% от мъжете правят секс на петата среща

44% от жените се напрягат от приложенията за запознанства

25% от жените правят секс, когато са необвързани

25% от мъжете правят секс веднъж седмично

32%от мъжете имат една цел/ без значение дали е свалка или сериозна връзка/. Повечето обаче искат да видят как ще тръгнат нещата.

67% от жените получават отговори, в случаите, когато първи пращат съобщения- направи първата крачка. Коментари