Защо мъжете обожават оралния секс? (Част II)

1. Мъжът обожава да се показва

Преди всичко мъжете обичат да визуализират. Те се възбуждат от това, което виждат по време на сексуалния акт. Това е начинът, по който природата ги е създала и програмирала, за това са различни от жените в сексуален план.

Дамите се възбуждат адски много, ако получават стимулация на въображението. Те просто обожават да им се говори. Мъжете пък получават допълнителен стимул, когато визуализират ситуацията.

Често докато правите секс мъжът не може да гледа всичко поради различни причини. Например осветлението е изключено. Все пак не всички двойки харесват секса на запалена лампа. Или просто не може да разгледа партньорката си, например в мисионерска поза.

2. Орален секс = идеална визуализация

А при оралната любов нещата стоят съвсем различно. В зависимост от позата мъжът може да гледа това, което става там долу и това го побърква. Жените пък много по-малко се притесняват за несъвършенствата на тялото си. Свирка на половинката може да се направи и полугола, а защо не и облечена и с високи токчета . Така дамите не се стресират от светнатата лампа и дават шанс на партньора си да визуализира и да се наслади на ситуацията.

Ако има пряк зрителен контакт мъжа определено получава двойно удоволствие. Така има възможност не само да гледа как тя поглъща главичката на члена му, но да изпита физическо удоволствие. Спор няма за мъжа това е перфектната гледка с която може да го наградите.

Дамите трябва да се научат да впечатляват партньора си. Бъдете оригинални и експериментирайте. Направете му свирка изненада в стил “театрална постановка” или пък като стриптийз – без да бързате и изпълнена с очакване.

3. Емоционалният аспект не е за подценяване

Не се сърдете, мъжете доста често имат проблеми при изразяване на чувствата си. Но това изобщо не значи, че те не изпитват такива, дори напротив. Такава е същността им, те просто трудно ги обличат в думи. Опитната жена трябва да помогне малко. Тя лесно може дешифрира това, което се крие под повърхността и какво половинката й иска да направи.

4. Какво би го накарало да се почувства супер?

Навеждаме се. Това е онази подсъзнателната подчинена поза, която го побърква, а топлия дъх преди да поемете главичката на пениса му в устата си го разтърсва. Тази поза ще го накара да се почувства като император на света.

5. От какво са водени мъжете? Разбира се от сексуалните емоции

Мъжете имат редица физически и емоционални потребности докато правят секс, както разбира се и дамите. Но има и разлика, докато жените понякога могат да бъдат напълно задоволени емоционално, ако получават повече прегръдки, целувки, ако говорят повече и споделят с мъжа до себе си. Но мъжете имат нужда от друго, те могат да удовлетворят всички тези емоционални нужди, само чрез секс.

6. Ако достигне до онзи невероятен оргазъм,

който очаква, той ще почувства пълнота, удовлетвореност и разбира се ще е по- влюбен в жената до себе си по-силно от всякога. За мъжете сексът е начинът, по който заздравяват една връзка.

Перфектната свирка ще накара на мъжа да се почувства така, както една дама чувства след шопинг терапия, романтична разходка или посещение на фризьорката си. Жената се чувства превъзходно, когато той й говори мило, за любовта си към нея и как иска тя да е част от живота му. Истината е една, при мъжете е много по-просто, в повечето случаи на него му трябва само една свирка.

Е дами, вече сте наясно каква важна роля играе оралния секс в живота на мъжа и какъв експлозивен оргазъм би могъл да изпита, ако вложите повече страст, проявите малко творчество и старание, когато го правите. Ето това са причините той да обожава оралната любов. Дайте му онази вълшебна свирка и ще бъдете неговата принцеса завинаги.

Част I Коментари