6 топ идеи за бърз секс

Топ идеи за бърз секс! Най-яркият секс е бързият, особено когато е със забранена жена, на забранено място. Например в колата или в разгара на работния ден, във фирмения склад.

„Бързият секс“ – това е нещо като комплимент. Твоето признание, че момичето е съкрушително секси и затова не ти е по силите да се сдържиш.

Хубаво е, когато и двамата участници са нервни, а той с рев се нахвърля върху нея. Звукът от късане на дрехи, пукот на стави, скърцане на легло, капак на кола или допряна до стена. Всепоглъщаща страст, която се излива, при това в буквалния смисъл – в спринтьорския акт на любовта.

На въпрос: Кой секс ви харесва най-много? 58% от жените отговорили бързия и животински секс, а 42% дълъг и чувствен. При мъжете превес с 65% взима дългия и чувствен секс и само 25% отговарят, че искат бърз и страстен. Разни хора, разни предпочитания.

Ето и нашите 6 топ идеи за бърз секс

1. В момента,

в който вашите важни части от тялото се съединят и двамата трябва да сте в пика. За загрявка вършат работа провокиращи sms, думи прошепнати на ухо, размяна на интимни снимки, целувки или петинг на задната седалка на таксито или асансьора.

2.Ако те възбужда мисълта,

че някой може да види, избери нетипични за секс места – перваза на прозореца, стълбите във входа, тоалетната в самолета. Колкото повече адреналин има, толкова по-ярки ще са емоциите.

3. Бързият секс е по-страстен

и в това му е предимството. Плюй на амплоато си на „добро момиче“ и му дай да разбере, че не си настроена за нежности. Лекичко го гризни по устните, пусни си ръката в боксерките, обърни се гръб и потъркай бедрата си в него, намеквайки за кучешката. А той да действа.

4. Трите най-удобни пози за бърз секс

Вертикална кучешка – може да се облегнеш на стената, да се подпреш на стола или на тоалетната, а той да мине зад теб.

Ездачката – тя е идеална, когато страстта ви е застигнала още в колата, но вие сте решили да не се местите на задната седалка.

Стоейки – ако не си сигурна, че мъжът ще издържи на теглото ти, сложи на кръста единия си крак, а не двата. Така на него ще му бъде много по-лесно да запази равновесие и да поддържа темпото.

5. Оголвайте единствено най-необходимото

Смъкнати, а не събути панталони, дръпнати настрани боксерки. Изглежда дреболия, но повдига неимоверно градуса на авантюрата и сексът е повече от горещ.

6. Ако за определените 120 секунди 

ти не успееш да стигнеш до оргазъм /кой би могъл?/ и тялото ти настоятелно иска да се отпусне, не се притеснявай да информираш за това партньора си. Можеш за му кажеш: „Не спирай да ме галиш“ , слагайки ръката му върху пубиса или започвайки солова игра. Коментари