Аква сутра – 5 топ пози за секс във водата

Възбуждаме любопитството ви с Аква Сутра: еротична практика, която обединява две стихии – водната и сексуалната.

Да, тя има общо с Кама Сутра, на разликата е, че позите са разработени, така че да бъдат подходящи за изпълнение във вода. А именно лятото е сезонът, който не само събужда либидото, но и ни води към плажове и басейни. Време е да се потопим в Аква сутра оргазъм

Всъщност, идеята да комбинираме водата и секса не е нещо ново, което едва сега откриваме. Ние сме свързани с водата още преди раждането, а нашите предци са изпитвали особена, дори мистична страст към водно-еротичните процедури.

Византийският историк от 6 век Маврикий Стратег останал изумен от начина, по който славяните правили секс – обикновено в плитчините на някое езеро или река, а понякога дори навътре в реката.

Техническа работа

Вдъхновена от класиката в еротичния жанр, Аква Сутра се състои от между 6 до 25 пози. И разбира се, имената им звучат също толкова поетично, както при Кама Сутра – „Дълбока страст“, „Стъпало към блаженството“, „Вълна на удоволствието“, „Вълшебни мехурчетата“ и др. Важно е обаче да запомните основното за Аква Сутра. Правилото на трите „не“.

1. Не влизайте във водата, по-дълбоко от гърдите ви.

2. Не се приближавайте до каменисти брегове или скали.

3. Не забравяйте да следите за приливите, отливите, вълнението, температурата на водата.

Внимавайте с изсушаването. Да, колкото и странно да звучи при Аква Сутра има опасност от сериозен дискомфорт в интимната област, причинен от факта, че водата отмива естественото овлажняване на половите органи. Ако ще практикувате този тип забавление, се заредете с лубрикант на маслена или силиконова основа.

Температурата във водата също е много важна, защото, ако е по-хладка и ви е студено, ще ви бъде изключително трудно да стигнете до оргазъм. Презервативите не са съвместими с вода.

Воден свят

Местата, на които ви препоръчваме да практикувате Аква Сутра са банята, морето, басейнът или джакузито. Забравете за сладководните басейни, особено тези в близост до града. Освен, че ще ви е трудно да останете насаме, лятото там бъка от паразити и насекоми. Ето ги и позите.

1. „Под вода“

Изпълнение: Особено популярен напоследък сред сексуалните експерименти е сексът под вода. На някои екзотични острови дори преподават уроци. В Тайланд например инструкторите не само съпровождат двойката до най-романтичните кътчета на морето, но и им помагат да свалят, а в последствие да облекат подводната си екипировка. Смело!

Подходяща: Дълбоко в морето

2. „Дълбока страст“

Изпълнение: Водата трябва да стига до гърдите на партньора ви. Мъжът стои прав, а жената се увива с крака около тялото му. Той трябва да ви придържа за задните части, което няма да му е никак трудно, защото във водата ще сте лека като перце.

Подходяща:Басейн или море .

3. „Стъпало към блаженството“

Изпълнение:Мъжът сяда на стълбичката на басейна, така че водата да му стига до кръста. Жената сяда върху него и се отпуска назад, поддържана от водата. Глезените й са опрени на ръба на басейна, а за допълнителна стабилност можете да се хванете за неговите крака.

Подходяща: Позата е специално разработена за басейн.

4. „Вълшебни мехурчета“

Изпълнение: Мъжът сяда на ръба на джакузито, а жената застава с гръб към него в скута му. За опора можете да използвате плажни принадлежности като дюшек или пояс, които могат да ви помогнат да променяте ъгъла и дълбочината на проникване. И така получавате водния вариант на кучешката поза.

Подходяща: По принцип може да се изпълни и в басейн, но в джакузито ще получите допълнителна бълбукаща наслада.

5. „Вълна на удоволствието“

Изпълнение: Жената ляга на брега на морето, където се удря вълните, а под таза си слага малка плажна топка. Мъжът е върху нея, като за допълнителна опора може да заровите крака и ръце в пясъка. Позата идеално стимулира G точката.

Подходяща: За море Коментари