Орален секс за начинаещи

Скорошно проучване показва, че повечето мъже и жени се чувстват напълно изгубени, правейки орална любов. Този наръчник ще ви помогне да намерите правилния път.

Овладяването на техниката е фундаментално условие за добри резултати. Разбира се, много е важно позата, в която се изпълнява упражнението. Ако не е правилна или партньорът е с врат като Шварценегер, няма да е способен да издържи.

За да изпита най-голямо удоволствие, можеш да пробваш тези четири пози, които освен, че са удобни са и най-стимулиращи.

1.Царицата

Яхни лицето му, докато той лежи с отворена уста. Слизай надолу лека – полека към устата му. остани така няколко минути и се надигни отново. Хубавото е,че ти контролираш ситуацията, докато не решиш да загубиш контрол. Ефектът е ауууу.

2. „Бъди вода“

След масаж под душа сложи крак на ръба на ваната или върху любимия, докато той е на колене. Усещането от течащата вода върху клитора ти, докато той се забавлява с езика върху твоя орган.. Тази техника ще ти донесе невероятно удоволствие.

3. Новата 69

Вместо един върху друг,ключът е в това да сте един до друг, така че устата ви да е на нивото на гениталиите. разкрачи се, за да може той да облегне главата си на вътрешната страна на бедрото ти и се подготви за действие. Може да избухнете едновременно.

4. Сезам, отвори се

С отворена уста и разкрачена. нека половинката ти да застане срещу теб, така че да може да ближе клитора ти от единия край до другия. В същото време да указва натиск пръсти върху перинеума ти / зоната между вагината и ануса/. Това е най- мощният оргазъм, който може да изпиташ докато още сте в предигра. Какво следва? Бурен секс и много емоции.

Върни му услугата

Как се прави фелацио, което той никога няма да забрави. Ето отговора на този въпрос.

1 Хората се разбират посредством комуникация

Докато разкопчаваш панталона му, попитай приятеля си как му харесва повече: бавно и с навлажнени устни или с бързи засуквания. След като вече знаеш, можеш да запретнеш ръкави.

2. Ръцете на са за украса 

Постави палеца и показалеца си, предварително овлажнени, около основата на пениса му. И образувай буквата С. След това започни бавно да ближеш отдолу към главичката и в обратна посока. Каквото и да правиш с устата пръстите ти трябва да следват същия ритъм. Резултатът е експлозия от усещания.

3. Задай темпото 

Сложи езика си върху пениса му и покрий зъбите си с устни. Така ще минаваш нежно по органа му, без да му причиняваш болка. След това започни движения нагоре-надолу. Направи пауза, за да си поиграеш с гънката /чувствителната част отвътре на пениса, която съединява главичката с препуциума/. Ближи нежно с език.

4. Кулминацията 

Ако устата ви е заета, използвай ръката си много внимателно, за да хванеш тестисите му. Масажирай ги внимателно, не ги стискай. Дай им нежни ласки и плавни движения. Не си изненадвай, ако той изведнъж отпусне главата си назад и изпадне в екстаз. Това е нормално. Коментари