Топ пози за орален секс. Как да го ощастливите с незабравимата свирка.

Доста сте чели за оралния секс. И сега разбирате защо той е неразделна част от любовната игра, преди същинското проникване. Оралният секс, масажите с еротичен привкус са вид стимулация, която все пак изисква да й се отдели специално внимание. Не мислете, че е достатъчно да се задържите само няколко минути на онова местенце-там долу, за да направите така, че партньора ви да се възбуди и достигне до оргазъм.

При мъжете е далеч по-лесно. Те достигат до възбуда и оргазъм по-бързо, отколкото жените, на които понякога е необходимо повече от 15-20 минути, за да достигнат връхната точка. Особено важно е партньорите да познават добре най-чувствителните си ерогенните зони, но и въображението по време на орална любов ще свърши добра работа.

Ако искате оралния секс наистина да накара партньора ви да полудее от страст и възбуда не се притеснявайте да експериментирате. Вземете секс играчки, разбира се с негово или нейно разрешение, добавете сметана, шоколад, ягоди. Те ще направят оралния секс еротично-сладък. А сега към всичко това си изберете и перфектната секс поза за вас, вдъхновена от Кама сутра.

Пеперудена

Хубаво е партньорът ви легне по гръб на леглото и да се отпусне максимално. Вие започнете нежно да докосвате и масажирате интимните му части, като постепенно с тези докосванията се издигайте нагоре по тялото му. И тогава, когато засечете погледи с очи, изненадайте любимия като поемете пълен контрол над любовната игра. Ще му хареса

Клекнете леко, така че погледите ви да продължат да се срещат, но в същото време позицията ви да е достатъчно удобна на партньора ви за конилингус. Разтворена като пеперуда пред него с едната си ръка си осигурете опора, а с другата не спирайте да го докосвате. След няколко минути сменете ролите си и нека вие да сте легнала, а партньорът ви да бъде над вас.

69-странично

Иска ви се да се отпуснете, но в същото време да бъдете и максимално в играта и да дарявате също орален секс.Ето една поза изключително подходяща за това. Може да легнете встрани, той към вашите интимни части, а вие към неговите. Освен, че позволява пълно отпускане, тази позата ви дава възможност да уловите възбудата в погледа на партньора си.

Кучешка поза

Кучешката поза определено възбужда адски всички дами, дори и когато говорим за орален секс. Когато застане в тази еротично-животинска поза вие извийте леко гърба си и избутайте ханша назад и нагоре. Така мъжът до вас ще има възможност да стимулира не само устните и клитора ви, от което полудявате, но и задните части. Хубаво е от време на време да мърдате в ритъм и секси напред-назад. Това ще го побърка още повече.

V – поза

Ето това е и позата, която след оралната стимулация ще ви осигури максимално дълбоко проникване и защо не ударен оргазъм. Жената трябва да е легнала по гръб. Партньорът от своя страна трябва да държи краката й леко повдигнати и те да описват буквата „V“. Ако все пак усетите лека умора, може постепенно да свиете краката в коленете към гърдите си, а партньорът ви да продължи с оралната стимулация.

Лошата господарката

Изненадайте го с нещо различно. Накарайте го да ви направи орална любов навсякъде в къщата, където ви се струва възбуждащо. Не бъдете пасивна. Влезте в роля, играйте образи. Може да поискате вие да контролирате ситуацията, нека той усети вашето надмощие.

Завържете ръцете му, но бъдете нежна. Ако поиска завържете и очите му. Бавно, много бавно се спуснете надолу с влажни целувки, които започват от шията към скротума.

В никакъв случай не бързайте докато правите орална любов. Дори и да виждате нарастващата възбуда. Накарайте го да тръпне. Следете внимателно изражението на лицето му, дишането му и движенията на тялото. Освен с езика и устните си не забравяйте и да докосвате нежно с пръсти. Наблегнете на една от най-чувствителните части на пениса – френулума.Коментари

Ако смяташ че владееш всички тия пози,нека да опитаме?

Желанието е важно, ако една жена иска да ти направи свирка, колкото и да е неопитна пак ще е по-добре, от колкото ако някоя супер техничарка я прави без!

Абсолютно вярно!