Перфектната свирка – как да станеш богиня на фелациото

Перфектната свирка?

Няма лоша свирка, казват мъжете, но винаги помнят само онази, която ги е накарала да литнат в облаците. А после дълго да се хвалят, седнали на по питие с приятели, за супер мацката дето прави „най-страхотните неща“.

Да направиш фелацио, което се помни не е лесна работа, но пък няма невъзможни неща. Какво се иска ли, дами? Желание, желание и пак желание.

Много пъти сме получавали запитвания от жени: Как да му направя онази „перфектна свирка“, така че да го изумя и да ме провъзгласи негласно за „царица“. Е, няма точни постулати. Това което е перфектно за един мъж, може да е неприятно за друг.

Първо и основно правило на перфектната свирка

Не се срамувайте и питайте, нека той сам ви каже какво най-много му харесва, какво иска и как най-лесно ще достигне до върха. Мъжете обичат жените, които открито говорят за секс и не се срамуват да прекрачат някоя и друга граница на интимното общуване.

Е, добрата свирка е една от крачките към по-добър сексуален живот. Разбира се, не всички жени обичат “свирките”, но това в никакъв случай не ги прави по-лоши сексуални партньори. И така дами, няколко прости съвета с уговорката, че няма общи правила. Не всеки съвет важи при всеки мъж. Но има едно: Всички мъже обожават добре направеното фелацио, дори и да говорят друго. Не им вярвайте.

Свирка /фелацио/, но с кеф

На първо място, както споменахме, ако искате да зарадвате партньора си с онова върховно фелацио, от което ще му настръхнат косъмчета по цялото тяло, правете го с кеф. С много кеф и желание.

Мъжете усещат тези неща и ако просто сте решили да отбиете номера, защото „така трябва“, нищо чудно мъжествеността му да спадне неочаквано. Просто, защото възбудата ще се изпари. Не си мислете, че ако сте прочели хиляди съвети за фелацио, вече сте специалистка. А съветите ще ви бъдат от полза, ако ги следвате стриктно. Практиката помага.

Да, има някои неща, които могат да се включат като част от сексуалната игра, но определено всеки партньор е индивидуален и подходът задължително трябва да е индивидуален.

Коя е най-удобната поза за фелацио?

Най-удобната поза е тази, която и двамата харесвате. Мъжете обичат да гледат, визуализацията на обекта го възбужда още повече. Затова е хубаво да легнете между краката му и да го гледате. Не забравяйте да го гледате в очите докато поемате достойнството му. Това определено ще подлуди всеки мъж. Така усеща доминацията, която понякога всеки би искал да има по време на секс над партньорката си.

Фелациото е изкуство!

Не бързайте с резките движения, бъдете нежни, накарайте го да тръпне и да очаква момента, в който ще го поемете целия. Целувайте вътрешната страна на бедрата, поиграйте си с тестисите, ако той е достатъчно разкрепостен, а и вие също, минете и по надолу. Оближете с език ануса и перинеума, масажирайте леко с пръст.

След това се върнете към члена му. Играйте палаво с език, облизвайте, все едно че ближете сладолед, правете осморки, след това го поемете, възможно целия. Помагайте си и с ръка. Ако притисне главата ви силно, не го приемайте като нещо обидно. В този момент той не може успешно да контролира реакцията си. А и иска да го усетите с цялото си гърло. Всъщност голям брой жени се възбуждат от леката грубост, която проявяват мъжете и обичат по-хард изпълнения в леглото.

Мъжете обожават и позата „дълбокото поемане“ при фелацио

Дали ще направите „дълбоко поемане“ обаче, вие решавате. Трудно Ви е. Е, с малко повече тренировки, ще разберете, че усещането е невероятно и за двамата. От първоначалното гадене няма да има и помен, само тренирайте. Не спирайте и не променяйте ритъма. Това е много важно, освен ако не искате да забавите еякулацията му. Смучете, но лекичко, овлажнете пениса. Ако е прекалено сух, може да го протриете и нараните.

Когато дойде кулминацията, не се дърпайте инстинктивно. Нека е на топло, в гърлото Ви. Научете се да гълтате, това го побърква. И не бързайте да тичате до банята. Няма как да не се почувства обиден от това, че бързате да изплюете неговите сокове, които той с кеф е изстрелял във вас.

Езикът при свирка?

Разбира се, че трябва да е добре трениран! Пробвайте пред огледалото различни техники – движете го бързо, кръгообразно, като криле на пеперуда, с облизване, разтворете езика, затворете го след това. Важното е да няма зъби!

Малко история за фелациото

В Древен Рим високопоставените мъже имали право да получават фелацио

Те обаче не били длъжни да дават орални ласки. Привилегията на римските първенци включвала само наслада от фелацио, правено им както от жени, така и от мъже. Интересното е, че според тяхната философия, жената или мъжът, даващи фелацио, са в пасивна позиция, не активна.

Според църквата фелациото е табу

Църквата заклеймява всички любовни ласки, които нямат като краен резултат създаване на потомство. Ето защо фелациото попада в категорията табу според религиозните вярвания.

Клеопатра „обслужвала“ с фелацио много мъже едновременно

Според някои легенди за великата египетска царица Клеопатра, тя била истински майстор на фелациото. Можела да дарява повече от 100 мъже едновременно с орална любов.

 

Има много, много съвети.

Но трябва да знаете едно: „Правете го така, че да харесва и на двамата“. Всъщност дори и да не сте кралицата на свирките, но просто я правите с любов и чувство. Какво ли? Той ще ви се отблагодари и следващият път ще ви изпрати вас в рая, защото любовта е и взаимност.Коментари

е това гаранция го е писал мъж.

хахаха Да!

При това доста добре

Напротив,според мен го е писала жена,която много добре знае какво прави.

ebasi umnata

ЗНАЧИ СЪМ ЩАСТЛИВЕЦ…..
МОЯТА ЖЕНА Е ТОЧНО ТАКАВА.
ВСЕ ЕДНО ТЯ Е ПИСАЛА СТАТИЯТА