10 масажни техники, които подлудяват мъжете

Няма по-добра любовна игра от еротичния масаж, можем да те уверим в това. Тук ти даваме няколко техники, трикове и тайни на онова докосване, което ще накара партньорът ти да се разтопи под ръцете ти.

1. Подготовката

За да може той да се отпусне напълно, твоята задача е да направиш атмосферата максимално подходяща за целта. Как да стане това?

Леко затъмни стаята, защото тъмнината предполага близост и отпуска ума. Може да добавиш и свещи, ако и двамата харесвате такива неща, но не е задължително. Избери музика – може да е любима банда, песен най- важното е да ви настрои еротично.

Следващото, което трябва да направиш е да накараш партньорът ти да се съблече. Той трябва да е напълно гол, а ти да носиш най-много бикини и сутиен.

Масаж без олио е като парти без музика, затова си купи едно. Има специални еротични масла, които възбуждат при досега с определени точки.

2. Започни отгоре

Той трябва да е легнал по корем, а ти седни на задните му части. Нека той да е отпуснат, като може главата му да почива върху кръстосаните му ръце. Първо сложи олио между дланите си и го разнеси добре. След това започни от най-горната част – главата. масажирай меката част на ушите му – това е всеизвестна ерогенна зона, която малко хора експлоатират.

3. Премести се към гърба

След това, само с върховете на пръстите си се премести към гърба. С върховете на пръстите мини бавно по целия му гръбнак – от врата чак до началото на таза. След това мини в обратната посока – бавно през прешлените – един по един. Повтори това движение няколко пъти.

4. Мини надолу

Можеш истински да загрееш партньора си с масаж на задните му части. Първо, с бавни кръгови движения масажирай бузите му. След това разтвори леко краката му и много нежно масажирай разстоянието до тестисите му. Повтори. Няма мъж, който да не се възбуди от това моментално.

5. Малък секси взрив

Разстоянието между тестисите и ануса е една от най-горещите точки за мъжа. Много хора го знаят, но рядко рискуват да я използват. Ако решиш за пробваш тази точка, направи го бавно, нежно и внимателно. Мястото е чувствително!

6. Натясно

Помоли партньора ти да се обърне по гръб, той няма да има търпение да се заемеш с това, което най-много желае, но ти се забави повече. Така ще удържиш удоволствието максимално дълго. Вместо това отдели време на вътрешната страна на бедрата му. Масажирай ги бавно и нежно, като обикаляй най-важната му част- пениса. Може да използваш и езика си.

7. Важната част

И разбира се, идва време за най-важната част- неговия пенис. Намажи ръцете си с олиото и го масажирай с бавни и плавни движения. когато видиш, че той едва се сдържа, може да спреш. Все пак удължаваш удоволствието, нали?

8. Паралелен масаж

С едната си ръка можеш да масажираш пениса му в горната част, а с другата тестисите му. Това е едно от любимите му изпълнения на мъжете, след оралния секс.

9. Любовен пръстен

Направи си пръстен с палеца и показалеца си и обхвани с него пениса му. Движи го нагоре и надолу, първо бавно,а после все по-бързо и по-бързо. Това ще му донесе истинско удоволствие.

10. Топ изпълнението

Обхвани средата на члена му с палеца и показалеца си, като преди това си сложила лубрикант. Стисни леко. Започни да правиш леки и бавни кръгови движения с ръката си. Партньорът ти със сигурност вече ще е максимално възбуден, затова оставяме на теб избора какво да е следващото действие Коментари