6 причини заради, които мъжете обожават да правят анален секс

Много мъже смятат, че аналният секс е едно изключително и доста вълнуващо изживяване. Аналният секс се практикувал още преди хилядолетия, доказателство за това са многобройните картини и еротични статуетки, запазили се и до днес. В някои култури аналният секс дори е препоръчван изрично като средство за предпазване от нежелана бременност.

И въпреки всичко обаче темата за аналния секс донякъде си остава табу дори и в наши дни. Това обаче не пречи на голяма част от двойките да му се наслаждават. Но въпросът „Защо мъжете толкова обичат аналния секс?“ продължава да бъде загадка за жените.

Ето част от нещата, които карат мъжкия пол да обожава задния вход.

1. Чувството за власт е неописуемо.

Те обожават да имат пълен контрол над ситуацията. Да проникнат в „забраненото“ място им дава усещането на победители, които са превзели крепостта. Още повече, ако успеят да докарат половинката си до оргазъм чрез анален секс. Това определено ги побърква от кеф и гали егото им.

2. Усещането, че му се доверявате.

Все пак трябва да е ясно, че за да се получи незабравим анален секс е нужна както определена нагласа, така и предварителна подготовка. Голяма част от жените се притесняват и дори се страхуват от самото усещане и евентуалната болка. Но, ако половинката ви предразположи и му разрешите да проникне на забраненото място, с това ще му покажете огромно доверие. А това ще го накара да се почувства фантастично и да положи максимално усилие да Ви харесва.

3. Там е доста по–тясно!

Няма спор, че ако практикувате упражненията на Кегел, ще поддържате стегнати вагиналните мускули, което побърква мъжа. И въпреки това там отзад е доста по–тясно. Когато правите анален секс свиването и стягането на аналните мускули докато прониква с пениса ще доставят умопомрачително удоволствие на половинката ви. Е поне в началото не забравяйте за подходящ спрей или лубрикант.

Анален секс - отзад е доста по-тясно

4. Внася разнообразие в сексуалния ви живот.

А кой мъж не обича разнообразието. И определено не бива намека от страна на мъжа, че иска да правите анален секс да се приема като нещо негативно. Да, вагиналният секс със сигурност му харесва, но фактът, че ще експериментирате с нещо ново под завивките, нахъсва неговия интерес и възбуда. Мъжете приемат като специален подарък, ако им позволите да влязат на отзад, защото каквото и да говорим това не е нещо тривиално.

5. Няма риск от нежелана бременност.

Ако правите секс без да се пазите и мъжът свърши вътре във вас, шансът да забременеете е голям. При аналния секс този шанс е минимален. Не се учудвайте тогава защо към края на половия акт мъжете искат да завършат с анален секс. За да могат максимално да се насладят на сюблимния момент.

6. За мъжете аналният секс е изключително интимен момент!

Те смятат, че щом половинката им се е съгласила да правят анален секс, тя им показва любовта си. С разрешението да бъде обладана отзад, дамата доказва и пълното си доверието към партньора. Освен като завоеватели на емоционално ниво мъжете се усещат в пъти по-интимни с жената до себе си. Подготовката за аналния секс не бива да се пренебрегва. Тя включва задължителна комуникация, доста по-дълга любовна игра, умението да усещате всяко движение на тялото на партньорката и да и доставяте удоволствието, за което мечтае.Коментари

ТИ ДА ВИДИШ.

Да си кажем истината такава каквато е,
всички професионалисти знаят къде е
истинският секс!
Това което правят над 60% от жените, но никоя
не си признава

Хахаха, това е писано от мъж, обзалагам се!

Ако секса ви е банален …махнете Б-то

напротив Деси,даже се наместват хемороидите…

Tova e Navikat na majkata Ogranitchenost na Egopotrebnosta ot sex plaznala ot voenite I monasheskite Obchtestva prilojjena vav Normalniq svqt….Za Jenata e vapros na……..mnogo Talkuvaniq! No….i Tq pridobiva Navika… Priroda

7 prichina-60-70% ot tyah sa latentni homo.

и 6 причини са несериозни или мит,има само една -факта,че още е тема табу.

Kъде има дупка, трябва да се запълни. Това е истината, дами 😀