Горещи страсти в леглото с малко лед

Напоследък май сте си поомръзнали? Страстта в леглото не е същата както, когато се запознахте. Все по-често заспивате пред телевизора, вместо да се вихрите в спалнята. Не се поддавайте на инерцията, направете нещо, което да промени положението и отново да се радвате на бурни страсти под завивките.

И нашето предложение е да разгорещете страстта в спалнята с много, много лед. Как ли?

Поиграйте си с температурата на телата, вместо да настройвате климатика в спалнята. Едно кубче лед е достатъчно да вдигне адреналина и да забушуват забравени страсти, така че да не ви се иска цял ден да излизате от спалнята

Ето и няколко трика, с които ще побъркате партньора си.

1. Подразнете дамата до вас

Извадете от камерата няколко кубчета лед и ги поставете в чаша. Вземете едно и с него леко започнете да обхождате тялото от краката до врата й. Студът ще „разбуди“ нервните ѝ окончания и ще повиши многократно възбудата. Ако искате наистина да побъркате от страст и да я подлудите, оставате ерогенните зони – зърната на гърдите, клитора и вътрешността на бедрата за последната минутка.

Учените са стигнали до извода, че колкото повече й става студено от леда, толкова повече тялото й се разгорещява отвътре. Когато накрая все пак я докоснете до въпросните места тя изригне като като вулкан, а вие ще се почувствате на седмото небе от нейния оргазъм.

Важно: Не поставайте леда продължително време върху гениталиите ѝ, правете леки и нежни докосвания, ако постои по-дълго време може да убиете чувствителността на тези места и вместо удоволствие да и докарате дискомфорт.

Възбуждане с лед за горещи страсти в леглото

2. Експериментирайте с градусите

Когато едно тяло се затопли то се отпуска обратно, когато му е студено то се свива. Опитайте се да играете умело с температурата и ще успеете да повишите възбудата и напрежението, което тя изпитва на макс. Как ще я разгорещите още повече ли? Вземете малко течен шоколад и с него пуснете език около корема, а после леко докоснете с лед зърната или бедрата ѝ. Определено няма да се противи

3. Орален секс с лед

Поставете кубче лед в устата си и го засмучете, малко преди са се отправите към клитора й. Така дамата няма да се „вледени“, защото студът няма да ѝ дойде като шок, когато погалите съвсем нежно клитора ѝ със студения си език. Усещането е повече от разтърсващо, а студът помага и за задържането на оргазма! Движете бързо студения си език около върха на клитора, това определено се харесва на всички жени и бързо ги праща на финала.

Когато пък вие имате усещането, че скоро ще свършите, помолете я този път, тя да ви направи орална любов с кубче лед в уста. Приятно е.

Ако ви хареса тази игра, заредете хладилника с лед и понякога си поднасяйте подобни изненади. Не се оставяйте на скуката. След леда, пробвайте ролеви игри, купете си еротично бельо, сексуални играчки, вземете си еротичен филм и го гледайте заедно. Всичко каквото ви хрумне е позволено, стига и на двамата да ви харесва. Важно е да няма скука в леглото. Коментари