11-те топ грешки на жените в леглото… Според мъжете

Жените непрекъснато обвиняват силната половина, че допуска куп грешки по време на секс. Но покрай непрекъснато вглеждане в това кои са пропуските на мъжете всъщност не успяваме да видим собствените си, а такива определено не липсват.

Кои според мъжете са топ грешките, които жените допускат в леглото?

1. Липсата на орален секс

Никак не си падате по оралните ласки. Е, това мъжът го приема като грешка номер едно. Не съществува мъж на света, който да не иска орално задоволяване. Ако считате, че съществува някакъв проблем с него там долу, споделете. Иначе трябва да сте супер изобретателни с целувки, докосвания и какво ли още не, за да компенсирате оралната стимулация или по-скоро нейната липса.

2. Тишина в спалнята

Много сте тиха, прекалено дори. За един мъж няма нищо по-скучно и неприятно, докато прави секс да чува само скърцането на кревата. Мъжете искат да чувстват жената до себе си по всякакъв възможен начин. Ако показвате без да се притеснявате възбудата си вие ще го накарате да ви желае още повече. Затова покажете с няколко гърлени стенания, че сте там и ви харесва.

3. Забравяте за тестисите

Обичате да отделяте повече време на любовната игра и това е великолепно. Но все пак не забравяйте да обърнете особено внимание на малките детайли там долу. Целувайте члена му, играйте се си него, но не пропускайте и тестисите му. Те са много чувствително място, особено по време на секс. Проявете въображение и когато сте отгоре ги стимулирйте с нежно докосване.

4. Понякога има нужда и от бурен секс

Искате от него винаги да бъде романтичен в леглото. Е,това не може да се случи всеки път и е съвсем нормално. Мъжете искат да променят ритъма и атмосферата по време на секс. Или пък имат желание за ролеви игри, от които и вие да да бъдете част.

Кой мъж не иска от време на време да прави бурен секс, да бъде леко груб/ което всъщност адски харесва на жените/, да изживее някои секс фантазии и то именно с вас. В такива случаи може да пропуснете романтичното въведение. Не искайте винаги да се държат като нежни романтици и на вас ще ви доскучае. Повярвайте ситуацията от вратата и в леглото ще ви хареса и на вас.

5. Консервативна сте под завивките

Не обичате да експериментирате в леглото. Да, и мисионерската поза е супер, но има хиляди други предизвикателства, които не е лошо да опитате с половинката си. Излезте от черупката и пробвайте нови секс пози.

Може да се изненадате доста приятно. Не пренебрегвайте секс играчките кат част от сексуалния ви живот и тантрическия секс. Те могат да направят еротичното ви преживяване още по-вълнуващо.

6. Пасивна сте в леглото

В леглото сте дама, дама, дама. Е, мъжете искат да проявите понякога и малко агресивност и да забравите за дамата, която живее във вас. Те имат желание да видят секси разпалена и леко грубовата жена в леглото си. Нека всичко започне още от любовната игра.

Бутнете го на леглото и му заявете категорично, че от този момент вие ще държите под контрол всичко. Вържете му очите и го накарайте да се почувства хванат в сексуален капан.

7. Криете своите нужди

Не смеете да споделите сексуалните си желания. Жените определено са наясно какво им харесва под завивките и какво не. Дори и партньорът ви знае как да ви задоволи пак ще му е адски интересно и възбуждащо да да чуе малко повече за вашите желания.

Освен това може да се окаже, че за някои неща не се е сетил сам, а така сексът ще стане не само по-интересен и страстен. Да ви слуша как говорите за най-интимните си фантазии, определено ще го побърка. Не се срамувайте!

8. Симулирате оргазми.

Силната половина не иска симулирани оргазми. Повярвайте мъжете усещат тези неща. Те искат да бъдете искрени, а и без фалш сексът ще се стане едно наистина разтърсващо изживяване.

9. Безучастна сте

Сексът е акт, в който участват двама души (поне обикновено). Един мъж държи жената до него да е чувствена и изобретателна през цялото време. Ако мислите, че партньорът е твърде премерен и пасивен е добре да обсъдите нещата.

10. Пропускате целувките

Да целунете мъжа по устните е нещо нормално. Но доста мъже смятат, че половинките им пренебрегват останалата част от тялото. Силната половина се възбужда от целувки не само там долу. Опитайте с възбуждащи целувки на врата, гърдите, зърната. Със сигурност ще му хареса..

11. Разчитате само на него за безопасен секс

Дамите често възлагат сигурността в секса само на мъжа. Всъщност това не е правилно, отговорността трябва да е задължение и на двамата партньори. Затова, дами, не забравяйте да добавите към всичко останало в дамската си чантичка и кутия с презервативи. За всеки случай … Коментари