Искаш ли да ме повозиш?

Приказките за мъжете, колите и размера са легендарни. И въпреки това добрият секс в спортна кола не става. Или поне така мислят жените, които смятат себе си за горещи експериментаторки и нееднократно са пробвали секс в кола. А ето и размислите на една дама, относно автомобилите, размера и секса.

Знаете ли по какво се познава женската кола?

По това, че капака на двигателя не пасва на жената, която я кара. Гола мадама на блестящия капак на колата днес май е една от -най-често срещаните фантазии за мъжа. Още по-яко, ако мадамата използва ръката си. За да полира колата, разбира се.

В сервиза, където ми оправят колата мъжете в сини гащеризони, наистина поставят подобни календари по стените. Всеки път, когато ги видя си мисля – мацки върху ламарина е толкова ужасно, колкото и течен шоколад върху пържола.

Първата ми кола беше десетгодишен Фиат панда в сигнално зелено.

В тази кола съм правила повече секс, отколкото във всичките ми останали много по-яки коли след това, взети заедно. Всяка седалка подозрително тънка и гъвкава, можеше да се сгъва като шезлонг, така че в крайна сметка да се превърне в почти удобно легло с кралски размери. А по време на отпуската ми и обиколката из Хърватия все ме заговаряха жертвоготовни автомеханици любители, които изгаряха от желание да ми помогнат я с подгряването, я със запалването, я с нещо друго.

Съществува класически конфликт между секси кола и кола за секс.

Оценявам факта, че някой цирков акробат ще се справи със секс в спортен автомобил. Те са по-скоро като каюти и в тях работи само един номер-сгъваш се на четири, отваряш ципа и работиш здраво, докато моторът реве като резачка. Може да е мъжка фантазия, но мен не ме кефи особено.

Фиатчето ми беше като примамващо игрално поле.

мъже с IQ на морско свинче могат да вярват, че една жена ще се подмокри само при вида на прашно чудовище /впрочем, мисля че това с дължината на пениса е вярно за шофьорите на джипове/.

Знаете ли? Сексът е за просторни коли кабрио или пък на задната седалка на някое комби,

което помни времената, когато бензинът беше левче за литър и никой не си помисляше за еърбека и автомивката. Е, и днес има много удобни автомобили, в които може да се прави секс и все пак отново гласувам за комбито.

В другите коли не само, че ще трябва да се правиш на гимнастик, но след това поне две седмици ще си носиш синките и натъртванията. Ако сте се решили на подобно изживяване би било добре да помислите и за правилното място, за да не се окаже , че сте част от безплатно представление за случайните минувачи.

А, да – днес карам черна костенурка Ситроен С3. Привлича мъжете с женствените с извивки и хромирани радиатори, като полуоблечена бразилка на Копакабана. Адски е секси тази женска кола.

Е, ще се повозим ли? Коментари