Нормален ли е вашият партньор в сексуално отношение?

Жените са много по-любопитни от мъжете, дори и когато става въпрос за интимност. Не са малко дамите, които си задават непрекъснато въпроса дали партньорът им е нормален мъж по отношение на секса, навиците и определени предпочитания в леглото.

Статистиката показва интересни данни. Вижте ги и решете сами колко нормален е вашият мъж между завивките!

1. При възбуда

размерът на члена при един средностатистически мъж е приблизително 13-14 сантиметра. Изследване от 2014-та показва, че едва 3% процента от господата могат да кажат, че при възбуда, пенисът им е дълъг 20 или повече сантиметра.

2. Момчетата

губят своята девственост средно на 17 години. Това показва проучване, проведено в САЩ.

3. Изследване,

поръчано специално за „CyberPsychology & Behavior“ показва, че мъжете се запознават за първи път с филмите за възрастни между 14 и 18 си година.

4 Презервативи

със себе си пък носят само 25% от мъжете в САЩ, когато отиват на секс среща.

5. Съвсем

ново изследване за навика на мъжете да се гледат филми за възрастни доказва, че едва 6 процента от мъжете изобщо не гледат порно. 30 % гледат един до два пъти седмично, 39 процента гледат порно три пъти в седмицата, а 19% се забавляват с порно филми от шест до десет пъти седмично.

6. Американският

средностатистически мъж има от шест до седем интимни партньорки през живота си.

7. Голяма

част от сексуални контакти приключват за 3 минути и 45 секунди, въпреки че дамите тайно се надяват на не по-малко от 15- 20 минути интимност под завивките. Средната продължителност на любовния акт е около 13 минути.

8. Статистиката,

извадена от немско проучване, твърди, че здравият мъж на около 20-ет години, има необходимост от 19 минути, за да се възвърне силите след сексуален контакт и да е готов за повторения.

9. Женените

мъже практикуват секс средно по два пъти в седмица, а мъжете, които са се впуснали в сериозна връзка от съвсем скоро – четири пъти в седмицата.

10. Сигурно сте чували

теорията, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди. Стилистиката твърди обаче, че това се случва не повече от 34 пъти дневно. За сравнение, дамите си мечтаят за интимни ласки 19 пъти дневно.

11. В проучване,

публикувано през 2010 г. се твърди че една четвърт от мъжете, без връзка между 18 до 29 години мастурбират четири-пет пъти седмично.

12. Сексуалните пози,

от които най-много се възбуждат мъжете и определено са им любими са мисионерската (27%) и кучешката (24%).

13. Над 80 процента

от мъжете са убедени, че жените достигат до оргазъм много по-бързо с помощта на вибратор. Едва 30 процента от мъжете твърдят, че секс играчките застрашават тяхното мъжество. 35 процента от мъжете пък заявяват, че жените могат да станат твърде пристрастени към играчките.

14. Едва 35 процента

са мъжете, които смятат, че размерът на пакета им е достатъчно голям.

15. 44 процента

от всички американци са практикували анален секс поне веднъж през живота си.

16. Почти всички мъже заявяват,

че долната страна на пениса им е най-чувствителната част от гениталиите им.

17. Повече от една трета от американците

си признават, че са прибягвали до лекарства за еректилна дисфункция. Един от всеки пет от тях си ги е купувал без рецепта.

18. Господарките

на изкуствените тонове, не са само жените. Една четвърт от мъжете признават, че също симулират оргазъм. Коментари