Как оралните ти ласки да го/я изстрелят на върха

Започвайки работата долу, не само ще направиш секса по-вълнуващ, за него ти ще се превърнеш в толкова епично яка мацка, че няма да знае къде се намира. Просто трябва да приложиш съветите по-долу

Когато правиш на него

Въпреки, че свирките носят притеснително название, по-скоро става въпрос за всмукване и овлажняване, отколкото за нещо друго. С други думи, на тези две неща трябва да наблегнеш. Ако ти пресъхва бързо устата има и специални водин овлажнители точно за тази работа.

Уцели мястото

Върти езика си около пениса му така, както го правиш със сладолед на клечка, след това мини по-чувствителния ръб на върха и засмучи.

О, и стенейки с него в устата си, допълнително ще възбудиш ситуацията.

Не сваляй очи

Най-лесното. Движение. Завинаги. Гледай в очите му, докато си долу – това ще го побърка- след това погледни настрани.

Направи го горещо

Влез в ролята на малък секси вентилатор – поеми по-голямата му част от пениса с устата си, след това го извади и нежно духни на върха. Повтори. Усещането ще го разтопи.

Обърни внимание на тестисите

Вземи ги нежно в едната си ръка. Когато усетиш, че се стягат / знак че ще полудее/, отпусни ги, за да се съвземе. Добре дошла в царството на най-добрите секс хватки за всички времена.

Когато го правиш за нея

Дразни я

Започни с бързи целувки по врата, след това продължи, ближейки зърната, спусни се към стомаха, насочвайки се към вагината й. Очакването е това, което ще я подлуди до най-висока степен.

Започни бавно 

Започни кунилингуса с широки бавни движения, ближейки нагоре и надолу, след това прави кръгове около клитора, за да усетиш горещата й точка. Работата тук е от решаващо значение, за да я накараш да не издържи нито миг повече.

Покажи, че си падаш по това

Кажи й, че обожаваш тази част от нея. Или просто: „Боже, страхотна си“. Ласкателствата, заедно със старанието ще те отведат далече.

Използвай ръцете

Докато си долу пъхни два пръста вътре, след това ги отвори и затвори, вес едно правиш знака за мир. Ще уцелиш G точката й /митичната зона с много нервни окончания/, която е сантиметър-два навътре в горната стена. Жената най-много харесва движението ножица. Когато си пъхнеш езикът в нея и продължиш да работиш с езика. Комбинацията от тези движения ще я изстрелят на върха.

Давай вертикално

Докато лежиш по гръб, насочи я да коленичи над главата ти, с лице към теб. Докато е в полуизправено положение, тя ще контролира ъгъла на езика ти и натиска. И бонус! Това е изходна позиция за едно сладко, сладко 69.

  Коментари