Математически секс с цифри, факти, изчисления

Интересен поглед към секса.Колко, кога , как.

Кога сме най-възбудени? Кога сексуалното ни желание е в пъти над обикновеното? Математическите изчисления доказват , че всъщност най-много секс ни се прави през лятото. Дотук със сезоните, хайде да погледнем какви ги вършат двойките под завивките, само че през седмицата. Голяма част от двойките се “разгонват” или така да се каже се мушкат под завивките в съботната вечер към 19:37 ч., съобщава. „Дейли експрес“.

Те се позовават на резултати от проучвания, правени в Англия от известния онлайн магазин за еротични играчки „Lovehoney“. Този час за секс 19.37 не е просто секс. В повечето случаи е предшестван от интимна вечеря, весели емоции и закачки. Проучването разкрива още, че не само това , а като цяло съботата е най, най за секс подвизи, почти за половината, които са споделили мнение и са участвали в проучването. Тоест за цели 44% Тогава всъщност голяма част от семействата изобщо не оправят и леглото.

Естествено на второ място се нарежда вторият ден от уикенда. неделята (24 процента) и петъка (22 процента). Какво още казват математическите изчисления за секса, обосновани на данните, от изследването. Всъщност времево мъжът и жената се различават с исканията си. Ако жената иска секс в три , то мъжът ще поиска цели три часа по-късно. Най-голямото желание за секс е в пика си точно в 16:33 ч. в събота, и по-късно след пет, особено ако има и деца, възможността за палуване обикновено е ограничена.

Една четвърт от мъжете се събуждат с ерекция рано сутрин и са готови за подвизи в леглото, но едва 10 процента успяват да удовлетворят сексуалните си нужди по това време, притискани от времето за тръгване към работното място и нежеланието на дамата да сподели с тях ласките.

Данните говорят, че повече от половината двойки редовно си организират „вечери за среща“ . Романтичните рандевута почти винаги завършват с бурен секс. Изследователите споделят също, че около половината от хората са така ангажирани, че правят секс само по график, което намалява възбудата. Шест от десет двойки разкриват, че се налага дори да отсядат в хотел, за да се скрият от всички и спокойно да се насладят на себе си.

Повечето двойки не пият преди секс или рядко. По-малко от 20% процента редовно глътват по нещо преди секс. Най-честите занимания преди секс са хубавата и интимна вечеря, гледането на филми и сериали, разговори, срещи с компании.

Почти никой не харесва понеделника., Ясно защо. Но пък това е денят от седмицата, когато се купуват най-много секс играчки. А тези палави покупки стимулират доста въображението на хората и ги предразполагат мръснишки за планираната бурна-сексуална почивка , защо не в събота вечер Ето, какво показва математиката, а вие си решавайте задачите по ваш вкус Коментари