Защо мъжете обожават оралния секс?

Кое е най-прекрасното сексуално изживяване според мъжете? На този въпрос повече от половината представители на силния пол отговарят съвсем искрено: Оралният секс е върха.

А дали в случая го определят и като по-хубав от стандартния секс се питат повечето дами? И мъжете отново отговарят искрено: Да, разбира се, че може да е!

Една солидна част от мъжете, твърдят че оралните ласки, които получават от половинката си, често са доста по-възбуждащи от оргазмите, постигнати по вагинален път. Най вече са многократно по-силни и разтърсващи като усещане. Това пък от своя страна обяснява защо мъжът е готов на всичко, само за да получи една свирка.

Защо оралният секс носи на мъжете такова удоволствие? Ами защото членът му просто е като един голям клитор.

Според всички научни изследвания клитора има много по-голяма концентрация на нервни окончания от пениса. И двата органа обаче са изградени от една и съща еректилна тъкан. Макар и пенисът да не е така чувствителен доста учени го определят като един “извънгабаритен” клитор.

Жените или поне част от тях, добре познават усещането, когато половинката им доставя орално удоволствие.

Самото усещане за влага и топлина, за нарастваща възбуда, за побиващи тръпки по цялото тяло, ги кара да искат да изживяват удоволствието преди всеки любовен акт. Това е така, защото ги води до подлудяващи оргазми. Е, партньорът трябва и добре да знае как да го направи.

Хайде, нека дамите да си представят, че клиторът им всъщност е голям колкото главичка на пенис. И какво мислите, че усеща половинката ви, когато погълнете с уста неговия член? Същото, което вие, когато той ви стимулира с уста.

Незабравимата свирка, фелацио, орален секс

Орален секс – начинът да го побъркаш

Да, вярно е, че проникването във влагалището също може да бъде толкова топло и влажно както и в устата. И все пак има съществени разлики. Устните и езика се движат така, че да дават онези стимулации, които вагината просто няма как да направи. Няма мъж, който да не е бленувал за вагина, която да “смуче”. Може и да се случи, но от партньорката се изисква да прави много специални упражнения, описани от Кегел.

Това са упражнения със специално пригодени за целта вагинални топчета.

Поне половина година „труд“ ще са необходими на дамите, за постигне на ефекта на „засмукването“.

Самото засмукване при оралния секс създава илюзия за по-голяма плътност и дълбочина, особено преди достигането на върховния момент. А след това, когато му покажете, че искате да погълнете всичко ще го вдигнете на седмото небе. Та да не забравяме, че дори и вагиналния секс да е супер, ако дамата се научи на орален. О, и ако го прави по начин, който доставя удоволствие на партньора, то той също се превръща в уникално и незабравимо изживяване и за двамата.

Част II Коментари