Най-добрите 35 съвета за секс на всички времена

Твоята игра в леглото е на път да стане адски гореща, когато прочетеш съветите по долу. Припомнете си някои от най-щурите похвати в секса, които са се утвърдили през годините. Наздраве за това и приятни забавления под завивките.

1. Истината

Около 70% от жените имат нужда от повече клиторна стимулация, за да стигнат до оргазъм по време на секс, така че протегни ръка и се докосвай по време на екшъна. Ти контролираш своя оргазъм, а той е невероятно възбуден. И двамата печелите.

2. За нов прочит

На мисионерската мини по гръб, повдигни крака и ги наклони на една страна, докато той влиза в теб. Като вдигаш краката си, ставаш супер тясна, а ъгълът на бедрата ти означава, че ще уцели местата, които рядко получават нежност и внимание.

3. Накарай го

Да пропусне вкарването и изкарването и ъъъъ, вместо това да използва пениса си за въртеливи „разбъркващи“ движения. Това ще стимулира всеки сантиметър от теб /движението на океана и други такива/.

4. Седни на ръба

на пералнята и обвий краката си около кръста му, докато той влиза в теб. Полезен съвет: Режимът за пране на памучни материи осигурява най-силните вибрации.

5. В обратната

ездачка се облегни назад, вместо напред към краката му. Това е първокласен ъгъл за стимулацията на твоята G точка, а за него е илюзията за гледка към дупето на Кардашян.

6. Правило номер едно

за прекрасна свирка. Използвай устните си и ръцете. Поеми главата на пениса му в устата си и го оближи и обвивай с езика си крем сладолед. Междувременно използвай ръцете си, за да сграбчваш, стискаш и галиш пениса му по дължина. Не повтаряй движението – ключът е разнообразието на усещанията.

7. Вместо

да си доставяте удоволствие едновременно по време на позата 69 /толкова е трудно да се съсредоточиш/, се редувайте. Единият действа докато другият стане и се гърчи от удоволствие.

8. Докато той

ти прави орална любов, накарай го да вкара един или два пръста в теб и да гали твоята G точка с пръст, сякаш ти казва „ела тук“. Външната и вътрешната стимулация повишава шансовете за оргазъм.

9. Използвай

щедро овлажнителя. Около 50% от жените споделят, че им е по-лесно да свършат с помощта на овлажнител. И забрави мита, че е само за по-стари жени – всички готини двойки го правят.

10.Обикновено

когато ти правят орална любов, краката ти са разтворени? Увеличи оргазма си като протегнеш краката си напред и стимулираш мускулите на тазовото дъно, с които обикновено свършваш. Това е страхотно ново усещане.

11. Нежно хвани

лицето му, кажи му да спре да се движи и го остави да се наслаждава на целувките ти известно време. По този начин независимо дали ти харесва или не, той ще знае как да те целува в отговор.

12. Отскоро излизате?

Бъди прецедент и свърши преди него. Жените често се фокусират върху оргазма на мъжа и се отнасят със себе си като нещо, което е на второ място. Тъй като ние всички сме създания, изградени от навици, ако направиш обратното, това ще има дългосрочни положителни последици

13. Помоли го

да погали с език местата, където кожата е по-тънка и да те докосва така, че всичко, което виждаш са ръцете му навсякъде по тялото – което е страшно секси.

14. Обвивай пръсти

във формата на О около основата на пениса му и ги движи в синхрон с устата си. Използвай много слюнка, за да улесниш движението и той няма да може да усети къде свършва устата ти и започва ръката ти. Нежно обхвани топките му с другата си ръка и ще си невероятна.

15. Остани

с рокля или само отмести бельото настрани, за да правите секс. Усещането за непосредственост, когато сте с дрехи, е много възбуждащо – сякаш нямате търпение да се награбите.

16. Дупчицата

на върха на пениса му се нарича канал, което е най-лошото име, давано на каквото и да било, когато и да било. Но е чувствителна, когато е възбуден. С езика си притискай леко от време на време, после отпускай. Той ще бъде шокиран от приятното усещане.

17. Когато си на път

да свършиш, стягай и отпускай, сякаш правиш движенията на Кегел упражненията си. Дори и това може да предизвика оргазъм, а за мъжа да е невероятно усещане.

18. Душът

е мястото да бърз секс. Идеалната позиция за теб е да се наведеш напред, като насочиш душа към горещата си точка, докато той върши своята си част отзад.

19. Измислете си таен код,

който означава, че е време за секс. Например „Вземи ми едно мърсно мартини“, означава „Хайде, да се махаме оттук“ и да се забавляваме сексуално.

20. Свирка

за напреднали: извивай ръката си, докато движиш устатата си нагоре – надолу по ствола му, сякаш проследяваш извивките на тирбушон, след което я прокарвай над върха на пениса му всеки път, когато стигнеш до него. Той ще те боготвори.

21. Донеси вибратор куршум

в леглото. Знаем, че Заекът е най-популярен, но използването на вибратор куршум върху клитора ти по време на кучешката поза е невероятно.

22. Започни с комплимент

„Обожавам начина, по който“ преди да предложиш ново движение или „Ще ме възбудиш толкова много, ако използваш пръстите си по този начин“.

23. Настрой мозъка си

на еротична вълна, като прочетеш секси книга преди да се видите. Ще се чувстваш по-секси, докато сте в леглото, като си представяш възбуждащата история. А на него изобщо не му се налага да знае.

24 Накарай го

да напише „меню“ на най-горещите за него три неща в леглото, които подлудяват, както и ти трябва да направиш същото. Разменете списъците и се редувайте да си сервирате ястия от менюто.

25. Усъвършенствай стриптийза

Измисли театрално влизане от друга стая, обиколи го с чувствена стъпка и бавно свали например нощницата си, за да разкриеш отдолу корсет или прашки. Каквото ти допада. Докато стигнеш до момента, в който го яхваш, и двамата няма да имате търпение. За допълнителна тръпка – остани по токчета.

26. Страхотна джаджа

за двойно удоволствие? Вибриращ пръстен за пенис. Твоята половинка ще се наслаждава на лека вибрация върху ствола си, докато ти ще получаваш таргетирана клиторна стимулация с всеки от неговите тласъци. Това също помага на мъжете да постигнат по-твърди и пълни ерекции.

27. Ако не ти е позволено

да издаваш какъвто и да било звук по време на секс, това също може да е възбуждащо, особено, когато някое усещане е толкова хубаво, че просто ти се иска да го изразиш. Опитай следното: натъпчи в устата му прашките си или вратовръзката му, след което му прави мръснишки, ама много мръснишки неща.

28. Страхотен навик,

който да придобиете като двойка, е да се целувате всеки ден – за повече от няколко секунди, в които се чувствате като съквартиранти, особено ако живеете заедно и мислите само за домакински задължения.

29. Секс на обществено място

си е голям риск, което удвоява волтажа на горещата среща. Най-добрият подход да успеете е да останеш с дрехи /остани с пола и без бельо за по-лесен достъп/ и го направи на място, където ако някой идва ще го усетите навреме – асансьора, сградата на стълбището.

30. Сложи възглавница

или две под дупето си, за да повдигнеш бедрата си по време на секс в мисионерската – и повиши шансовете той да уцели твоята G точка. Това ще промени живота ти, кълнем се.

31. Да не забравиш

и той също, че клиторът се простира надолу в срамните устни, подобно на кокал ядец. Така че той може да ближе или гали устните ти, не само клитора, докато е там долу: „Здравей оргазъм“.

32. След душ

го накарай да те награби, докато си се навела над мивката в банята и гледаш своето мокро Аз в замъгленото огледало. Ще имаш поглед от първа редица на целия възбуждаш екшън. Страхотно!

33. Попитай го

първо, ако ти разреши, притисни малък вибратор под долната му част на ствола или пиринеума му – това е пълната с нервни окончания област между топките и дупето му, докато му правиш свирка. Започни с най-леката вибрация и после бавно увеличи с нарастване на възбудата му.

34. Смени от ездачката

в обратна ездачка, но без да бързаш, за да няма инциденти. Не само, че ще уцелите редица нови секси местенца и за двамата с всеки различен ъгъл, но на него ще му хареса 360 градусовия изглед на твоето страхотно тяло.

35. Омръзнаха ли ти

все същите есемеси? Най- възбуждащият есемес, който можеш да изпратиш вместо: „Искам те сега“ Коментари