Най-мразените секс пози от жените

Няма мъж, който да не обича докато се забавлява под завивките дамата до него да му показва, че е бог в леглото. И това е съвсем естествено и нормално. Но за да се случи това мъжът първо трябва да познава много добре партньорката си и да знае какво харесва и какво не. В леглото всички сме различни и ако някои жени обожават поза “ 69″ и „кучешката“, то други просто ги ненавиждат.

Американският женски портал Women’s Health провел анкета, в която участие взели 1200 жени. Резултатите от изследването категорично показват, че „69“ и кучешката са сред най-неудобните и неприятни пози за нежния пол. На първо място сред предпочитаните е мързеливата мисионерска. Тя е лесна и се харесва от повечето жени, но на други не допада.

Ето и кои са най-лошите пози за секс според жените

Кучешката поза

Жените споделят, че кучешката не им харесва. Отговорът е съвсем лесен – чувстват болка. „Проблемът идва от там, че с тази поза проникването е много по-дълбоко и това дразни шийката на матката. Усещането при допир на матката е по-скоро болезнено отколкото приятно.“, коментира гинеколожката Сара Готфрид.

Дамите, които участвали в анкетата споделят още че при тази поза донякъде губят усещането за интимност. Е, има и двойки, които си падат по по-грубия секс, но за повечето жени да гледат чаршафите, докато са на колене и лакти никак не е възбуждащо.

Какво да направим?

За да не не се чувства болка тласъците трябва да са къси и плитки. По този начин мъжът ще стимулира предната третина на влагалището, която е най-чувствителна. Това твърди секстерапевтът Ребека Розенблат, автор на книгата „Да съблазниш мъжа си“.

Мъжът може да докосва дамата докато прониква, да я гали и целува по гърба, така интимността ще се запази. Това че някои мъже са се фокусирали върху задната ѝ част, не означава, че трябва да се пренебрегват останалите.

Мисионерската поза 

Защо не ѝ харесва?

Според дамите мъжът не докосва правилните точки. „Ако пък имате съвсем малък по размер пенис, точно мисионерската поза със сигурност ще подчертае това“, казва д-р Кандас.

Какво да направим?

Подпрете се удобни но дланите си над нея и вместо да сте в позиция гърди до гърди, вашите гърди трябва да са на нивото на раменете ѝ. Партньорката свива краката си на 45 градуса и докато мъжът влиза в нея пенисът ще стимулира клитора ѝ, което ще ѝ доставя допълнително удоволствие.

Ездачката

Защо не ѝ харесва?

Отговорът е прост и се крие в една думичка и тя е „несигурност“! Голяма част от жените се притесняват много повече как изглеждат, особено пък когато са отгоре. Това е така, защото мъжът има поглед върху почти цялото тяло.

Какво да направим?

Ако не може да се отпусне, просто сменете позата. Жените са най-притеснени как изглеждат гърдите и коремът им, докато се движат по време на акта. Когато са по гръб това притеснение го няма.

Вместо познатата мисионерска я накарайте да легне и повдигнете единия ѝ крак, така че да застане под прав ъгъл на рамото ви. Вие се наместете между бедрата й, като вашите бедра разтварят допълнително краката й.

Поза „69“

Защо не ѝ харесва?

Прекалено е заета. Анкетата, проведена сред жените показва, че повечето дами не могат да се фокусират едновременно върху получаването на удоволствие и доставяне на такова. Всички знаем, че за достигането до оргазъм при жените голяма роля играе мозъкът! Така че за жените е доста трудно да се отпуснат и да се наслаждават на оралните си способности и едновременно с това да получат оргазъм.

Какво да направим?

Ако искате да си доставите наслада един на друг с орални ласки, най-добре се сменяйте. Една част от дамите имат възражения срещу 69-ката, защото не могат да наблюдават партньора си, докато си играят с члена му. Коментари