Оралният секс е полезен за здравето на жените

Ако и вие имате до себе си половинка, която отказва категорично да поеме вашата семенна течност докато Ви прави орална любов, то време е да й покажете този интересен тест.

Тестът е проведен от известни сексолози и психиатри, които изследвали задълбочено проблемите, свързани със сексуалното и психично здраве при жените. Според тях тестът категорично доказва едно!? Фелацио с гълтане на сперма всъщност е най-добрият антидепресант. Дали е така всеки само преценява за себе си, ние тук само се забавляваме.

Ползите от гълтане на сперма

Преди няколко месеца известни сексолози, психолози и психиатри от Калифорнийския университет се заели с не леката задача да изследват, да обобщят и същевременно да докажат всички ползи от поглъщането на семенната течност на мъжа, когато жената прави орална любов.

Резултатите били повече от категорични. Въздействието, което има спермата върху настроението показва, че да се практикува орален секс, е не само приятно сексуално изживяване, но и отлично средство за подобряване здравето на жените. Освен това проучването доказало, че поглъщането на сперма кара дамите да се чувстват в пъти по-щастливи от тези, които не го правят.

Изследването е обхванало сексуалния живот на близо 300 жени,

като същевременно е обърнато и особено внимание на тяхното психично здраве. По време на проучването е станало ясно, че в спермата се съдържат определени химикали, които благоприятстват настроението.Повишават в пъти привързаността към партньора, помагат за по-лесното заспиване и имат антидепресантни свойства. Учените са категорични, че дамите, които редовно правят орален секс на половинката си са по-малко тревожни, депресирани и объркани. В същото време те имат много по-добри резултати на проведените психо тестове.

Гълтане на сперма при фелацио е полезно за жените

Какво съдържа спермата?

Освен добре познатите ни сперматозоиди, семенната течност съдържа още много полезни вещества.

Кортизол – стимулира привързаността, близостта към партньора

Естрон – помага за настроението, успокоява, повишава устойчивостта към стрес

Окситоцин – пълна гаранцията за щастие.

Но лекарите не спират до тук и ни дават още по-дълъг и полезен списък, който се съдържа в спермата на мъжа. Семенната течност съдържа още тиотропин, хормон който има изключителни свойства на антидепресант, мелатонин – полезен за съня, серотонин, добре познат ни като като хормона на щастието.

Докато е текло проучването, 300 жени са се съгласили да попълнят анонимна анкета за своя сексуален живот.

Резултатите показали следното. Жените, които заявили, че правят фелацио на партньора без кондом имали значително по-малко симптоми на депресия, за разлика от тези, които отказват да го правят изобщо.

Още по интересен е фактът, че жените, които са били сексуално активни са показали идентични резултати като тези, които изобщо не правят секс. Лекарите достигнали до извода, че сексуалният акт предизвиква щастие, но и че количеството семенна течност има много положителни достойнства.

Проучването категорично доказва още, че жените,

които гълтат спермата на партньора имат в пъти по-добри резултати на психо тестове от тези, които задължително държат да се използват кондоми. Също така доказало, че жената винаги може да различи семенната течност на мъжете.

Изводът: За да бъдете щастливи, здрави и бодри, не се свенете, а опитайте поне веднъж семенната течност на партньора. Щастието е в ръцете ви. Действайте, дами. А и на мъжа да вас определено ще му хареса.Коментари

😉 :))))))))))))(