9 основни грешки на мъжете по време на секс. Мръсни думи …

Сексът не е само физическо удоволствие. Сексът е едно незабравимо приключение за онези, които са готови да пътуват и да достигат и до много неизвестни за тях места/ G – точките примерно/. Готови са да експериментират и да доставят удоволствие както на себе си така и на партньора.

Но както често се случва в леглото е много по-лесно да направиш грешната стъпка , отколкото да доставиш онова разтърсващо усещане на любимия човек, което той очаква от теб.

На какво се дължат грешките?

Те се случват вследствие на това, че някой от партньорите забравя или пренебрегва някои основни стъпки. Но сега ще оставим за малко жените и ще се фокусираме върху мъжа. Ето кои са често срещаните грешки, които мъжете правят по време на секс.

1. Пренебрегват стимулацията на една от основните ерогенни зони при жените, а именно – клиторът.

Да, точно клиторът и не встрани, не надолу, а на вярното място.

Никога, ама никога забравяйте за това супер чувствително място при жените. Най-важното е да се научите и как да го стимулирате правилно. Ако стимулацията е неправилна вместо удоволствие партньорката ще получи усещането, че съвсем скоро ще си остане без него. Винаги масажирайте с навлажнена ръка. Клиторът трябва да е овлажнен, за да не се усеща парене и болка.

Жените искат гушкане и близост след секс

Оттук идва и следващия важен фактор

2. Овлажнители, овлажнители, овлажнители.

Жените се нуждаят от лубриканти, когато докосвате клитора. Имате неотложна нужда от овлажнител, и ако партньорката ви не е против практикуването на анален секс. Или пък сте от онези мъже, които са били достатъчно настоятелни, въпреки че тя не му е фен, за да си получат удоволствието. Важното е да не я боли. След като е дала съгласието си, опитайте се хубаво да овлажните мястото, плъзгайте леко пениса и при най-малка болка от нейна страна, спрете. За да има следващ път, бъдете много нежни и внимателни.

3.Често забравяте нейния оргазъм.

А това е много важно. Вие успяхте да свършите, но тя дали е успяла? Направете необходимото жената до вас да достигне връхната точка на удоволствието и да си изживее оргазма. Няма по-възбуждащо нещо за мъжа от това да види как партньорката му се тресе до него от приятни конвулсии, причинени от мощния оргазъм. А следващият път тя сама ще ви тръшне в леглото, няма да се противите особено, нали?

4. Леките и нежни целувчици са за предпочитане пред олигавена целувка с език тип „Санбернар“.

Не обръщайте гръб на гърдите, особено на зърната. Те определено се нуждаят от по-продължителна и нежна стимулация. Ако имате търпение и искате да видите как една жена получава оргазъм чрез стимулация на гърдите, обхванете нежно зърната, стимулирайте. Ще ви отнеме време, но определено ще е вълнуващо да видите крайния резултат.

5. Не забравяйте да говорите мръсни думи.

Истината е, че почти всички жени се възбуждат, когато партньора им говори за своите страсти. Думите са мощен стимулатор за жената. Слушайки мръсните думи, които им шепнете на ушенце жените просто се побъркват от възбуда. Все пак най-важният сексуален орган е мозъкът!

6. Не чакате партньорката да се овлажни.

Любовната игра не бива да се претупва. Липсата на ласки е една от честите причини жената да не е готова за последвалия полов акт. Вследствие на това влагалището е сухо, а самия акт е доста болезнен. А това е много голяма черна точка за вас, господа!

7 Пошляпванията по дупето възбуждат жените до побъркване.

Но внимавайте как го правите, за предпочитане са леките шляпвания, пред един силен и непремерен удар. Все пак целта е да възбудите партньорката си, а не тя да стане от леглото насинена, нали?

8. Съсредоточавате се само в определени части на тялото.

Нека не забравяме, че жената не се състои само от вагина и гърди. Не пропускайте други части от тялото на любимата, чиято стимулация може да я възбуди. Експериментирайте, поговорете си честно, нека ви отговори къде точно й харесва да бъде докосвана.

9. И последно!

След секс никога, ама никога не пропускайте да гушнете половинката си. Има много физиологически и психически причини жените да искат близост с мъжете след полов акт, пък и кой знае може пък тази привързаност да започне да ви харесва.Коментари

тези работи ги учехме в трети клас !