Цветът на бельото разкрива каква сте в секса

Според това какъв цвят бельо предпочитат жените, могат да се направят и определени изводи за много черти от характера им – дали са уверени, срамежливи, позитивни, песимистки и.т.н.

Бельото разкрива и някои интимни тайни. Според избрания от дамата цвят мъжете могат да се ориентират какъв тип любовница е тя, какво й допада под завивките и до колко е готова да експериментира и опитва нови неща.

Какво говори бельото за вас?

1.Черно

Ако носите черно бельо, то определено обичате класиката. Жените, които залагат на черния цвят харесват класическия и най-вече напълно безопасен секс. Е, това не им пречи понякога да поискат и нещо по-страстно и предизвикателно.

2. Синьо

Синьото е цветът на жените авантюристки. Дамите, които са по-срамежливи си купуват бебешко синьо, ако заложат на тъмносиньото, значи са доста диви и определено притежават неподражаем стил.

3. Червено

Сексапил, сексапил, сексапил. И това не е тривиално клише. Червеното наистина увеличава сексапила и романтиката. Жените, които си купуват червено бельо са огнени и страстни под завивките. Внимавайте, когато се срещате с жена, облечена в червено. Може да изгорите.

4.Бяло

Бялото винаги се е свързвало с чистотата и непорочността. Ако сте от дамите, които носят бяло бельо, значи сте изпълнени с младежки дух, непокорни сте. Но винаги поставяте граници, които не смеете да преминете, дори и в сексуален аспект.

5. Жълто

Този цвят символизира интелект. Жените, които си купуват жълто бельо обичат секса, но това не е първото нещо, което изниква в ума им. Дамите в жълто избират сами кога и с кого ще отидат в леглото.

6 Розово

Жените, обути с розови бикини, са чувствени и нежни личност. За тях романтиката и нежността са по-важни от лудуването под чаршафите. Срамежливи. Винаги гасят лампата, когато правят секс.

7. Кафяво

Дамите, които си купуват бельо в кафяви отенъци са умерени във всяко едно отношение. Но ако намерят подходящия партньор са готови да се развихрят под завивките.

8. Зелено

Ако не знаете как да ухажвате, по-добре не се захващайте с дами, които носят зелено бельо. Те държат на дългите срещи, разговори и романтика на чаша вино. Успеете ли да ги вкарате в леглото са истински тигрици.

9. Оранжево

Не се срещат често, жени, които имат смелостта да заложат на оранжевия цвят. Но ако попаднете на такава дама, бъдете сигурни, че ще ви скрият шапката в леглото.

10. Бежаво

Уверени, стилни, елегантни. В леглото могат да бъдат както много нежни, така и неудържими тигрици. Зависи от мъжа до тях и как ще ги предразположи.

11. Бельо на сърчица, цветенца, фигурки

Тези жени са изобретателни и импулсивни под завивките. Внимавайте да не ви се завие свят, когато са във форма. Коментари