„Твърди“ факти за размера на пакета

Ах този размер, наистина ли има такова огромно значение?

Всеки мъж поне веднъж се е питал, голям ли ми е? И какво всъщност означава да носиш голям атрибут в гащите.

Мнозина са тези, които твърдят, че това наистина са основните въпроси, които непрекъснато се поставят, особено ако се отнася за мъжкия полов член, символ на сила, мъжество и на потентност. Има доста случаи на мъже с нормален размер на пениса, които получават проблеми с потентността, след като някой е направил лекомислена забележка относно големината на техния атрибут.

Да му е “голям” за мъжа означава много. Това повишава самочувствието, води до високо его, самоувереност и не на последно място до качествено доставяне на удоволствие на дамата до себе си. Въз основа тази мъжка суетност се е създала бизнес ниша, в която годишно се въртят милиарди от компании предлагащи всевъзможни кремове, хапове и други илачи за уголемяване на мъжкото достойнство.

Как да разберете колко ви е голям?

С измерване. Измерването става по продължение на целия пенис, започва се от основата до върха на главичката. Ако мерите члена си в отпуснато състояние, трябва да го направите в момента, в който се съблечете, защото и да ви се струва чудно температурните промени оказват голямо значение за големината.

Размерът на пениса има значение

В никакъв случай не съдете колко е голям само на база на отпуснатия ви член!

Има случаи, в които пенисът може да ви се стори значително по-малък в отпуснато състояние. Това обаче не значи, че когато се възбудите и той е в еркеция, ще си остане малък. Има мъже, при които дължината на пениса се увеличава многократно при ерекция. Е, при други си остава почти същата.

Размерът на члена ви също зависи от това колко сте възбуден. Да, нивото на вашата възбуда влияе определено на големината. Значение има какво време е от денонощието, околната температура и честотата на вашата сексуалната активност.

Какъв е размера на пениса?

Като цяло в наши дни се твърди, че за среден по размер на пенис в ерекция, може да се говори при дължина около 13-14 см. В отпуснато състояние той е около 7 – 8 см. Ако обаче и при ерекция дължината на пениса ви не надвишава 3 см, то трябва да се знае че състоянието ви е познато в медицинската практика като микропенис.

Сексът

Мъже, вместо всеки ден да мерите пениса си и да се чудите дали е голям или малък, постарайте са да намерите онази прословутата G точка! Така не само ще побъркате партньорката си, но и сексуалните ви подвизи ще са много по-истински, запомнящи и-разтърсващи. Не се съсредоточавайте върху големината, дължината и какво ли още не. Важното е на вас и на дамата до вас да ви хубаво заедно. Как ще го направите, вие си знаете!Коментари

статията е много добра.