Как кръшкат зодиите (част II)

Лъв – Слабост към красивото

Лъв (24 юли - 23 август)

Лъв (24 юли – 23 август)

Лъвовете нарушават съпружеските обети по-често от всяка друга зодия. Тъй като изпитват слабост към красивото, те са склонни да му се поддадат. А и няма нищо по-лесно от това да прелъстите представител на знака – няколко комплимента и ласкателства и той ще бъде ваш.
Лъвовете приемат незаконните връзки като увлекателна игра, в която накрая се стремят да получат наградата.
Недай боже, вкъщи да не уважават авторитета им – те почти няма да спят в брачното легло и ще се обградят с красиви любовници. Мъжете от знака са изкусни завоеватели, жените – още по-големи и често не могат да се откажат от този навик и след сватбата си.

Дева – Разумна пресметливост

Дева (24 август - 23 септември)

Дева (24 август – 23 септември)

Девата ще си признае, че изневерява или че изневеряват, само ако ще спечели от това.
Представителите на знака са предпазливи и се крият до последно, умеят да се измъкват и да се преструват артистично. Ако всички са разбрали за кръшкането, са в състояние да прекратят отношенията с половинката си, защото се чувстват унизени от приказките на околните.
Всъщност Девата е от най-несексуалните знаци. Но понякога поглежда извън брачното ложе – ако вкъщи е съвсем незадоволена.
Жените от знака мечтаят за голям, силен и богат мъж. Ако не сте такъв, намерила ви е заместник. Мъжете кръшкат рядко и много тайно.

Везни – Защо изневерявам? Не знам!

Везни (24 септември - 23 октомври)

Везни (24 септември – 23 октомври)

Дори за задълбочените изследователи остава неясна точната причина, поради която Везните прескачат от легло в легло. Може би така повелява сърцето им или просто е някакво хоби.
Но е факт, че представителите на знака нямат особени скрупули, когато има възможност да кръшнат. И не им го причинявайте вие, бързо ще разберете, че броят на хората, които Везните могат да вкарат в леглото си само за да ви го върнат, е по-голям от произволно най-голямото число, което можете да си представите.
Мъжете от знака изневеряват, защото търсят самото съвършенство сред дамите.
Жените – за да прекарат приятно.

Скорпион – Не могат да ми устоят

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Скорпионите са винаги отворени за някоя и друга забежка и при това са намерили идеалното оправдание – аз съм толкова секси, че никой не може да ми устои, нима имам някаква вина за това? Те са майстори на ухажването и любовните игри, умеят да омаят обекта на желанието си за броени минути и след като го направят, не виждат никакъв проблем да се възползват от завоеванието си.
Ако на тях им изневеряват, връщат го тъпкано, макар че рядко стигат до крайности като развод например.
Жените от знака са магнетични и умеят да крият своите похождения. Мъжете са по-брутални и рядко сами знаят броя на връзките си.

Част I

Част IIIКоментари

Знаете ли,че има известна истина…е малко по вече де.

това за Везни…но чак прескачане от легло в легло…малко прекалено ми звучи!