Как кръшкат зодиите (част III)

Стрелец – Вече не те обичам

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Стрелецът е верен партньор в брака, но… само когато обича.
Ако чувствата са започнали да изветряват, бързо се ориентира в обстановката и на мушката му попадат много и различни чисто сексуални обекти. Представителите на знака са в състояние да правят разюздан секс дори с непознати, така че да изневеряват не им е чуждо. В същото време, ако обичат половинката си, но тя ги е наранила, са съвсем разумни, склонни да поговорят и дори да простят. Ако се стигне до разрив, съвсем справедливо ще поделят имуществото.
Когато изневеряват, мъжете от зодията го правят неприкрито. Дамите са енергични в секса и се крият по-добре.

Козирог – Има и по-важни неща

Козирог (22 декември - 20 януари)

Козирог (22 декември – 20 януари)

Като правило Козирогът е властен и доминиращ знак, който често е обект на желание от противоположния пол заради високата длъжност, която заема, парите, които печели, и вроденото си обаяние, разбира се.
Ще сбъркаме, ако кажем, че тези хора са твърде заети от собственото си аз, за да имат време за изневери. Може и никога да не ги заподозрете, но всъщност те доста умело успяват да се възползват от възхищението, което предизвикват.
Ако им изневерят, ще предпочетат да потушат конфликта – парите и кариерата са по-важни.
Мъжете кръшкат в службата, но добре се крият, дамите от знака – най-често със семейните приятели.

Водолей – Просто бях любопитен

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Водени от прословутото си любопитство, Водолеите също са способни на изневяра.
Интересното при тях е, че са в състояние да правят секс дори с човек, който въобще не ги привлича или им е съвсем безразличен – просто искат да опитат какво би било. Обикновено се оказват разочаровани и с наведена глава се връщат при половинката си. Която, като се замислят, всъщност никога не е преставала да ги вълнува и която обичат. Но не помисляйте да им изневерите – чака ви такъв ураган от ревност, че светът ще ви се види тесен.
Мъжете кръшкат, за да избягат от монотонното всекидневие, жените – най-често, за да си отмъстят.

Риби – Обратно в пристанището

Риби (20 февруари - 20 март)

Риби (20 февруари – 20 март)

Рибите изневеряват твърде лесно – причината е, че са много влюбчиви и въображението им ги носи към неземно красиви брегове, стига само да видят красив представител на другия пол.
Ако половинката ви е от тази зодия и ви се струва особено красива напоследък, бъдете сигурни – кръшка. Просто забежките много разхубавяват представителите на знака.
В същото време, ако не сте особено ревниви, можете да сте спокойни – Рибите винаги се връщат в своето пристанище. Понякога изневеряват и за да отмъстят на половинката си.
Мъжете привличат сексуално много жени. Дамите умеят да запазят любовниците си в тайна.

Част I

Част II Коментари