10 неща, с които мъжете вбесяват жените най-много

Няма мъж на тази планета, който поне веднъж в живота си да не е наранявал жестоко жената до себе си. Понякога без дори да осъзнава какво прави.

И въпреки, че половинката до него всячески се опитва да покаже какво не й харесва в държанието, отношението и постъпките, мъжът продължава да се държи така, сякаш целият свят се върти около него и той е център на вселената.

Истината е, че егото на мъжете е много чувствително. Те са раними и уязвими, особено що се отнася до семейство, работа, бизнес и дом.

Но това в никакъв случай не може да служи за оправдание на някои техни действия и постъпки. Ако мъжът наистина държи на жената до себе си трябва да научи нещата, които я нараняват и да ги избягва .

Вижте десетте неща, с които според жените, силният пол ги тормози най-много:

1. Безгранично его

На всяка жена се е случвало половинката й с часове да се лута в търсене на правилната посока, но в никакъв случай не иска да приеме нейния съвет, просто защото той винаги е прав. Смята най-добрият в абсолютно всичко и не приема възражения.

2. Избирателна памет

В никакъв случай няма да забрави от колко започва мача на любимия му отбор или как е завършил финала в Шампионската лига преди пет години, но за него е съвсем естетвено да забрави за рождения й ден или годишнината от сватбата.

3. Зяпа други жени

Прекаралите сте повече от час пред огледалото, за да си придадете перфектна визия и да изглеждате изкусително. Само че по време на вечерята, той не спира да оглежда задника на сервитьорката или погледът залепва в деколтето на кифлата от другата маса. Как не го е срам!

4. Собственическо държание

Вбесява се, ако решите да го попитате къде и с кого е прекарал вечерта след работа, но ако решите да излезете с приятелки ви проверява на всеки 15 минути по телефона и настойчиво се интересува кога най-после ще се приберете.

5. Лицемерие

Мъжете обожават да излизат с най-яките мацки, за да предизвикват завистта на другите. Обаче, когато дойде моментът, в който трябва да представят това супер секси гадже на майка си, стават пуритани и включват на задна. Въпреки, че когато излизате заедно държи да изглеждате едва ли не като елитна компаньнка, винаги е готов да ви обясни защо точно изобщо не ставате за майка на децата му?!

6. Протекционизъм

Непрекъснато ви дава ценни указания как да живеете правилно, като твърди, че всичко това го прави за ваше добро. Май изобщо не се е замислял, че и преди да го срещнете все някак сте успявали да оцелеете и без него.

7. Специалист по всичко

Абсолютно убеден, че е номер едно във всичко – от бушона, до ремонт на хладилника и категорично отказва квалифицирана помощ. Е, това негово усърдие често свършва с купуване на нов електроуред или с помощ на истински майстор. Но докато си признае, че не се справя, психиката ви вече е разбита.

8. Обръща гръб на емоциите

Мъжете имат много раними сърца, но държат да изглеждат хладнокръвни и безчувствени. Често ви повтаря, че проявата на емоции е за „женчовци“.

9. Приятелите са приоритет.

Как пък веднъж не поиска да разбере, че ако имате сериозна връзка вие сте далеч по-важна от приятелите му. Светът няма да свърши, ако поне веднъж пропусне мъжкото парти и реши да направи нещо специално за вас!

10. Нереалистични изисквания в леглото

И вие понякога тайно гледате порно, но не изисквате от него след това многочасов маратон. А той едва ли не си е въобразява, че сте една от актрисите и иска да влезете в роля, когато той каже, дори да му обяснявате сто пъти, че точно днес нямате сила дори да се помръднете. Коментари