3 сексуални мита, които трябва да бъдат разби на пух и прах

Определено има хиляди митове, съвети, правила и какво ли още не, свързани с взаимоотношенията между мъжа и жената и най-вече в любовните взаимоотношения. Митовете определено са свързани в по-голяма степен с жените. Това е и причината дамите да имат много излишни задръжки, притеснения и страхове, свързани с интимния им живот.

Като цяло нещо, което важи за един, не е вярно за друг и обратното.

В такъв случай не е необходимо да сте роби на някакви наложени правила и норми, а да вярвате на сърцето, на инстинкта, на порива. Да да се чувствате вие добре и партньора ви.

Специалистът Трейс Кокс, който е експерт в любовните взаимоотношения, ни показва как може да се разбият само за секунди няколко сексуални мита, на които и до днес робуваме.

3 сексуални мита, които трябва да бъдат разби на пух и прах! Кои са те :

Флирт и секс в офиса

1. Сексът на работното място забранен.

Истината, е че голяма част от хората се запознават със своите своите партньори с помощта на близки или благодарение на работата си. В такъв случай не е ясно защо продължават хилядите предразсъдъци и табута, свързани точно с този тип връзки.

Всъщност съвременните проучвания не само, че не отричат, но и толерират любовните връзки, които започват е офиса. Според специалистите и получените резултати от изследването, непосредствения контакт поражда похот.

Когато даден човек все пак прекарва продължително време с някого, то мозъкът му неизменно започва отделянето на определен вид хормони. Те му действат така, че той жадува за времето прекарано с вас. Е, разбира се това не важи в ситуациите, когато имате супер негативна реакция към някого.

Да си намериш перфектния партньор на работното място не е никак лошо, дори напротив. Двойките, които се „сблъскват“ на работното място, имат доста по-точна представа за това, в което се впускат. Те вече са видели другия човек в какви ли не моменти, познават реакциите му и много добре знаят как би излизал от ситуация в стресов момент.

2. Винаги си пеете, всичко за своето минало.

Да, в определен момент в отношенията между двамата настъпва и времето, когато те неистово започват да питат и да се вълнуват от миналото на своята половинка. Често срещаните въпроси са: „ Помниш ли в колко от мъжете, с които си била си била и влюбена?“ и „Каква е бройката на гаджета?“, е деликатното не попитано „ Абе с колко мъже си била по-интимна, тоест с колко си правила секс?“.

Да питате по този начин си е доста опасно, не само за жената, но и за мъжа. Дори да имате партньорство с освободен и разкрепостен мъж, той едва ли би викал от радост, ако му споделите някаква цифра, която и той не е успял да достигне в интимния си живот. Не че трябва да се срамувате от креватните си бройки, но пък не е болка аз умиране, ако си премълчите част от завоеванията.

Няма човек, който да може да каже кой е правилният брой интимни партньори както за дамите, така и за господата. За човека, който наистина има сериозни намерения към вас, по-важно ще бъде да знае броят на мачовците, които са успели да докоснат сърцето ви.

3.Не скачайте в кревата на първа среща.

Не бива да се робува на подобни остарели правила. Забравете ги. Това си е демоде. Един от най-големите страхове при жените е, че ако си легнат още на първата вечер с някой мъж, той ще реши, че са леки жени, ще си плюе на петите и повече няма да се обади.

Ако направим проучване ще се окаже, че съществуват обаче обратни примери за двойки, които са завързали сериозна връзка точно по този начин. Дори има и женени сред тях. Да, всичко е доста относително и не бива да се живее според някакви си “митове”. Има случаи, когато между двама души пламва такава химия, че още след първото кафе и са в леглото. Какво ще стане след това, зависи дали после ще намерят общ език и извън леглото. Коментари