7 малки тайни, които жените трябва да пазят само за себе си

Истинската любов се е появила в живота ви. Щастливи сте заедно и смятате, че трябва да казвате всичко на партньора си, без да криете нищо. Теоретически това звучи добре, но практиката показва нещо съвсем друго.

Сериозните лъжи разбира се са абсолютно недопустими, но запазването на някои малки тайни в повечето случаи е добра идея. И жените и мъжете често прикриват неща, които не смятат за толкова важни, но пък които знаят, че никак няма да се харесат на партньора им.

Ако успеете да влезете тайничко в главата на всяка една средностатистическата жена, ще се натъкнете на интересни неща, които тя упорито се опитва да опази от половинката си.

1. Толкова е секси. Опсс!

Не половинката, а най добрият му приятел. Този факт трябва да остане скрит, защото партньорът ви много добре знае, че приятелят му наистина изглежда добре. Двамата са излизали по мъжки и си личи, когато този привлекателен мъж събира неустоимо всички женски погледи. Обаче всеки мъж иска жената до него да се интересува и възхищава единствено и само от него. И по тази причина жените запазват листата „кой е най-секси“ само в главата си.

2. Мрази най-добрия му приятел.

Е, освен ако няма наистина основателни причини за това жената знае, че тази омраза не би и помогнало много в отношенията с мъжа до нея. Идеята той да бъде поставян пред избора „приятелят или гаджето“ никак не е добра.

3. Тя проверява бившата му изгора във Facebook.

Определено не е нещо, с което една жена и изобщо някой трябва да се гордее Това всъщност е проява на слабост и доза несигурност. Няма жена, която да иска да изглежда неуверена и слаба в очите на любимия си. Тя определено иска иска той да непрекъснато да си мисли колко самоуверена и секси е всъщност. А дали самото хрумване за следене на бившите не е малко психо, е друга тема, макар че на кого ли не се случвало?

Жена се преструва и имитира, че получава оргазъм

4. Най-страхотният секс, който някога й се е случвал.

Ами, ако този секс не е бил с настоящето гадже, а се е случил в някоя от предишните й връзки. Нормално е една дама да си затрае по този въпрос. Ако обича човека до себе си, тя не би искала да го комплексира или пък да го кара да се притеснява, само защото сексът не е чак толкова бурен.

5. Ненавижда любимата му блуза, а той не спира да я носи.

Тя има някаква сантиментална стойност за него и е от дрехите, които човек пази дълги години. И в този случай половинката ви, не иска да наранява вашето мъжкото его и тактично премълчава за модните ви прегрешения.

6. Случаен мъж е флиртувал с нея, но тя е отказала да даде номера си.

И въпреки, че това не представлява нищо особено за нея, освен поредният досадник , tя не иска да споделя това с гаджето си. Тя смята, че не е нужно да му сава поводи за безпричинна ревност, а и да си създава излишни главоболия. И освен това някои мъжете разбират подобни истории съвсем различно. Те си мислят, че жените едва ли не търсят благодарност, затова че са му останали верни, че нарочно ги провокират да ревнуват.

7. Онзи път, когато изигра оргазъм достоен за Оскар.

Една жена много добре осъзнава, че с преструвки няма да стигне далече, но пък вече го е направила. Тя определено не иска да утежнява положението и затова предпочита да си премълчи. Какво пък толкоз един оргазъм, следващи път може да се получи по-добре. Коментари