6 типа момичета, от които ще избяга и най-търпеливият мъж

Взаимоотношенията между партньорите е нещо много сложно. Както казват руснаците взаимоотношения: „штука-сложная“. За да се запази хармонията помежду ви е важно в дадени ситуации да не стигате твърде далеч, да бъдете тактични, да не крещите, да не обвинявате и да усещате желанията на партньора. Някои момичета обаче могат да се държат така, че дори най-търпеливия мъж да не издържи тяхното поведение и да избяга.

Решихме да изберем образите на момичетата с подобно крайно поведение, от който всеки мъж ще избяга на другия край на земята.

1. Ревнивата

„Гадняр, на приятелката ми задържа вратата да влезе, а на мене не, харесва ти повече от мен така ли?“

Някои жени смятат, че ревността е важен фактор в една връзка, който доказва, че чувствата към партньора не са охладнели. И едва ли не мъжът трябва да е щастлив, ако забележи, че партньорката му ревнува. В умерената ревност няма нищо лошо. Когато обаче се прекалява непрекъснато със сцени на ревност, това само води до сериозни конфликти и драми. Обикновено се стига до раздяла.

2. Летвата е твърде висока

-Той те обича много, не мислиш ли?

-Ти пък, виж го каква трошка кара и живее в краен квартал. Да се вземе в ръце и тогава ще му обърна внимание 

Всеки от нас има предел на силите и възможностите си. Когато е влюбен, човек е готов да обърне и планини за половинката си. Но е важно да не прекалявате по време на този процес. Ако мъжът дава всичко от себе си, включително и душата си, а в отговор чува само: „Не е достатъчно, искам повече“. Всички ресурси в един момент се изчерпват. И какво остава в този момент. Празнота. А от нея няма връщане назад.

3.Изнудва го да минат под венчилото

Виждаме се от две години, нямаш ли намерение да ми предложиш брак. До кога ще чакам? 

Истината е, че не всички или много малко момчета искат да се оженят веднага. Да някои от тях се предават и се решават на тази отчаяна стъпка, но понякога момичето трябва да мине през огън, вода и медни тръби, за да успее. Жената трябва да е наясно, че за да заведе мъжа в гражданското е необходимо да действа със сръчността на пантера и остротата на снайпериста: бавно, гладко и изведнъж. Ако едно момиче не крие желанието си от самото начало и по няколко пъти в седмицата говори упорито за брак. Да не се учудва, че възлюбения изведнъж изчезва някъде.

4. Егоцентрична и безразлична към неговите хобита и интереси

-Мила, хайде, да се приберем по-рано, изморен съм, утре ще ставам рано за работа

-А не, на мен ми се ходи на кино, искам да се забавлявам, ти обеща 

Ние сме щастливи, когато мъжа до нас е готов на всичко, само за да ни угоди: да ни обсипва с подаръци, да ни прави комплименти, да ни купува цветя всеки ден. Но ако този поток от любов и внимание не се оценява от наша страна и все забравяме да му благодарим, да го похвалим, може да се окаже, че ентусиазмът му ще се изчерпи в крайна сметка. На кой му е приятно да боготвори и да се прекланя пред студената и ненаситна Снежна кралица. Тя никога не му позволява да излиза с приятели, да гледа мачове, да ходи за риба.

5. Сама контролира живота си

– Мила, искаш ли днес просто да се разходим в гората и да се позабавляваме

– Стига глупости, имам много работа, не мога да разчитам на друг да ми я свърши

В днешния забързан свят една жена трябва да умее се справя с много неща, които преди са били считани предимно за мъжка работа. И в един момент отстрани се питат. Тя от кой кой пол е: мъж или жена. И когато срещне другата половинка, навикът да контролира и решава всичко сама може да навреди и съсипе връзката. В края на краищата мъжът изпитва удоволствието да се чувства силен до крехко момиче, което може да защити. На кого ли ще му е приятно да е непрекъснато с мъжкарана, която само му тъпче самочувствието?

6. Пресметлива и меркантилна

– Скъпа, мисля да изляза днес с приятели, не сме се виждали дълго дреме

– Ще излизате да харчиш пари, така ли? Не те е срам, а аз от колко време чакам да ми купиш палтото и обувките, които обеща 

Когато сме влюбени ни се иска да вярваме, че обектът на нашето обожание изпитва същите чувства, каквито ние към него. Ето защо е изключително неприятно, когато в поведението на едно момиче забележите користни нотки. И да, не ви е жал да да давате всичко за любимия човек, но започвате да си задавате въпроса: А, дали е толкова любим или е с мен, само защото има изгода?

Може би сте срещнали момичетата с още по-неприятни нрав? Споделете вашите истории в коментарите към статията. Коментари