Подарък за Свети Валентин – без мечета и сърчица, моля!

 Подарък за Свети Валентин – без мечета и сърчица моля!

Какво да й подаря за 14 февруари. Ами сега?

Сърчица, бонбончета, цветя. Нееее! Жените мечтаят за други подаръци на Свети Валентин.

Откакто стана модерно да се празнува Денят на влюбените, а той чука на вратата, голяма част от мъжете изпадат в паника: „Какво да Й подаря“? Жената до вас със сигурност очаква изненада. Често обаче остава разочарована от направения избор. Обикновено мъжете не обичат да мислят много и се насочват към онези „прости нещица“, които заливат пазара преди празника. Купува се всичко от плюшени меченца, сърчица, шоколадови кошнички до картички с лигави и сълзливи надписи. Не, не и пак не!

Тривиалните подаръци, особено ако всяка година и подарявате едно и също,

не само няма да я изненадат, но ще я отегчат до смърт. И ще се наложи да гледате нацупената й физиономия поне седмица. Ако не искате това да се случи, бъдете прозорливи. Ослушайте се, какво харесва, за какво мечтае. Стилната изненада, придружена с романтична вечеря и бурен секс след това, ще я пратят на седмото небе. А вие ще забиете поредната стрела на амур, право в сърцето й. Най-хубавото от всичко сторено е, че поне седмица ще виждате една усмихната съпруга или приятелка, която ще се опитва всячески да ви покаже колко много означавате за нея.

Според изследване, което публикува наскоро английско списание, жените, не само че обичат „Свети Валентин“, но полудяват, ако мъжа до тях , „без да иска“ пропусне деня.

И ако преди години може би щяха да се радват на шоколадови сърчица, то проучването показва, че почти 80 на сто от дамите ще са „впечатлени“, ако любимият им подари процедура с ботокс, масаж, талон за прическа, избелване на зъбите.

В края на класацията, но не на последно място, се нарежда романтична вечеря на свещи,

а съвсем в дъното незабравим уикенд. Проучването показва още, че жените ненавиждат мъжете да излизат с оправданието: Аз съм твоя „Свети Валентин “ или да и обяснят, че е супер скучно, за да се отбелязва.

Изобщо, ако сте решили да изненадате любимата, впрегнете въображението, говорете с нея, направете нещо съвместно и не забравяйте точно в 00:00 да и прошепнете нежно: „Обичам те“! Коментари