Различните видове секс, които задължително да изпробвате преди да се омъжите!

Омръзна ли ви от секс съвети и любовни наставления. Писна ли ви от специалисти, които да ви обясняват какво се прави леглото? Ние сме съвременни хора, живеем в XXI век. И слава богу не е необходимо преди да се впуснем към олтара да пазим онази девственост, която е била толкова важна преди векове. Днес нравите не ни задължават да се омъжим за първото либе или за този, който фамилията ни е отредила да вземем. Помислете добре преди да направите важната крачка, поживяхте ли си, защото не е нужно да правите всичко това, когато сложите брачния пръстен. Е, ако искате.

Още не сте омъжена? Супер, защото има сексуални изживявания, които всяка дама трябва да опита (или поне известна част от тях), преди да се задоми! Не бързайте. Насладете се на свободата и възможностите, които дава и пробвайте, опитвайте. Как ще разберете какво ви харесва и не, ако не сте опитали.

Луд секс с чужденец

Понякога е и леко смешно. Трудно успявате да произнесете точно името му. Но той пък е адски секси и един такъв загадъчен. Няма значение кой на кого е посетил родната страна, не позволявайте възможността за флирт да ви избяга! Птичето каца веднъж на рамото. Казват, че италианците били страхотни в леглото (ако сте там). Екстремното изживяване ще ви остави незабравими спомени, гарантирано!

Секс с „Незаменимия- единствен“

Само не ми казвайте, че във всяка дама не се крие една заклета романтичка. Не слушайте как мъжките момичета ви убеждават в обратното. Дори и те с циничното си отношение към любовта се размазват от наслада с господин „Идеален“, несравним, единствен. Може и отношенията да са останали в миналото, но тази връзка ще бъде доста строг критерий, с който да оценявате всяка следваща.

Секс със супер надарен господин

Не е нужно да се чудите всеки ден колко ли, мамка му, е голям, най-големият атрибут при мъжете–неговия пенис. Просто го направете, когато ви се отвори такава възможност. И след тази среща вече ще знаете кой размер на пениса ви пасва най-добре. Естествено ще имате и повод да се похвалите пред приятелките, как мъжът с най-големият член ви е… ! Тези преживявания наистина не могат да останат несподелени!

Секс, който за нищо не става

Как ще оценим колко е добър партньора ни в леглото, ако не сме минали през лошото или така да се каже онзи лош секс, от който още ни се гади. Има такива видове секс. Те са от най-лош, минават през що годе посредствен, добър, такъв който не само ви зашеметява, но и Ви праща на седмото небе. Е, кой ви допада? Как да разберете, ами като ги изпробвате всичките, преди да сте станали семейна.

Секс за сдобряване

Няма значение дали партньорът ви е ядосал, така че сте излезли от обувките или просто ви дразни, защото си пада по някаква си политическа партия, която вие мразите. Няма значение дали сте имали грандиозен скандал. Как да Ви кажем, гневът отвсякъде си е много, ама много мощен афродизиак. Караницата стартира с гръм и трясък, но пък завършва със силен енергиен заряд и оргазъм. Определено си заслужава!

Секс с известен певец или актьор

Само не ни казвайте, че никога не не сте си представяли любимите си изпълнители или актьори в кревата, ще ни излъжете. Известните мъже са така секси, толкова небрежни, луди, излъчват мъжественост. Така де, ако ви изпадне възможност авантюрата не е за изпускане!

Секс в задната порта

Тук съветът ни е, ако го правите все пак да го направите с човек, на когото имате пълно доверие. Трябва да сте убедени ,че той ще бъде достатъчно нежен и търпелив и ще се постарае да ви достави максимално удоволствие.

Секс с доста по-възрастен мъж

Да, младото и секси момче е сладка наслада, но онези умения и и ловкост на обиграния с годините любовник ще Ви покажат какво всъщност е истинско сексуално преживяване. Да, няма да правим крайни обобщения за по-възрастните мъже. Тук пак всичко зависи от уменията и индивидуална даденост. Но пък какво, няма да умрете, ако пробвате мъжете в различните възрасти. Така ще знаете за секса повече, ще го опознаете , а така и тялото си и вашите желания.

Готови ли сте за брак? Коментари