Секс за една нощ – кратък наръчник за жени

Петък вечер е. Ти си прекрасно облечена и с великолепен грим. Не ти се стои сама в къщи, а приятелките ти са заети или просто нямаш желание да се виждаш с тях.

Какво пък, цялата тази красота не заслужава да бъде скрита и ти решаваш да се отбиеш някъде за едно две питиета.

И влизайки в бара виждаш един от онези мъже, които карат коленете ти да омекват. Седите на бара и се приближавате все повече един към друг.

Музиката кънти, а сърцето ти тупка в такт с учестения ритъм на парчетата. Защото точно сега този секси мъж е заинтригуван от теб. Флиртувате без задръжки, целувате се, забравяте за всичко наоколо, ръцете му вече изучават извивките ти. А ти започваш да изпитваш усещането, че ще има продължение.

1. Подскажи му, че си „навита“

Разбира се, че не всяка необвързана жена си пада по секса за една нощ и би скочила в леглото с непознат, само защото след три водки се е почувствала гореща и влюбена. Въпрос на усещане е. Като караокето.

Но, ако ти се иска подай правилните сигнали – ключовата дума е сексапил. Дълбокото деколте или по-смела пола му показва, че си наясно с козовете и си готова да ги използваш. Само не стигай до крайности в стил Майли Сайърс. Представи се като дружелюбна и отворена за нови запознанства – това е достатъчно и винаги работи. Тази тактика е най-ефективна, когато си сама. Ако си тръгнала на лов най-добре не взимай най-добрия си приятел, който отстрани може да мине и за гадже и да подплаши плячката

2. Не прекалявай с „вдъхновението“

И понеже свалките за една нощ обикновено стават в нощни клубове, напитките са неразделна част от комплекта – нещо като апетитните задни части на Ким Кардашян. И все пак не прекалявай, защото критериите ти се снижават с повишаването на алкохолните единици.

Да флиртуваш пияна е като да пазаруваш когато си гладна. Грабваш каквото ти попадне, без да те интересува. Освен това мъжете искат да си предразположена, а не заляна до козирката. Ако на другата сутрин си махмурлия, надали ще оставиш впечатлението, в което казва: „Върховно, искам да я видя пак“. Така че следващият път, когато се запътиш към бара за поредното „едно малко“ го замени с обикновен фреш. И носи винаги в себе си дъвки.

3. Избирай момента

Часовникът на дисплея ти показва 4: 21. Има само още няколко човека, олюляващи се на дансинга. Мъж сканира опустелия клуб с мътен поглед. и се спира на твоето деколте. Дори и да е абсолютната десятка по скалата на привлекателност, тези промили алкохол директно го катапултират аут от играта.

В крайна сметка искаш мъжете да се навъртат около теб, защото си готина мацка, а не защото някой е озверяла за секс и ти просто си попаднала на погледа му. Така че удари спирачките поне в три сутринта. След този час флиртуването на мъжа вече не се управлява от главата му, а от едно място малко по надолу.

Секс за една нощ - изкарай си добре и ще имаш спомен за цял живот

4. Прекарай си страхотно

С повече късмет ще разпознаеш добрия любовник по четири критерия: Беше ли ти забавно да говориш с него? Имаше ли химия докато танцувахте заедно? Хареса ли ти как мирише и целува ли добре? Ако отговориш на всичките въпроси с „Да“, то сексът за една нощ звучи обещаващо. Всъщност дали нощта ще е незабравима изобщо не зависи от перфектното изпълнение на твоя партньор, а от това дали ти ще се забавляващ.

Например като се залеете от смях, понеже непокорен кичур от косата му се вре в устните ви, докато се целувате. Или пък защото роклята ти се е заклещила на любимото ти колие, докато си я събличала. Мъжество обожават жени, които не взимат тези неща твърде на сериозно. В момента си с три килограма над обичайните? Какво от това?

„Жени, които се тревожат за бричовете си и внимават в каква поза ще застанат, така че да не лъсне някой недостатък, убиват желанието на мъжа“ казва Жана Фьорстер, която е интервюирала 33 необвързани жени за книгата си „Чукай ме сега, обичай ме после“.

Има един изпитан трик, за да побъркаш мъжете. Фелациото, разкрива Фьорестер. Звучи като нещо очевидно, но надали си даваш сметка колко по-силен е ефектът, ако го задоволиш още първият път с уста. Това му показва, че си напълно отдадена и загрижена за неговото удоволствие в момента. Струва ти се твърде много?

Тогава нежно масажирай тестисите му с ръка и устни – дава почти същия резултат. Когато след това се мине към съществената част – заложи на мисионерската или го възседни отгоре, в тези пози усещанията се по-интензивни и може да се гледате в очите докато свършвате. По-добре се въздръжте от по-екстремни упражнения, за които трябва повече доверие. Като цяло избягвай всичко, което не си опитвала преди това. Основно правило: винаги ползвай презерватив.

5. Оттегли се елегантно

Нощта е била дълга, сексът е бил много див или поне адски готин и различен. Съответно батериите ти са изтощени. Опитай се да устоиш на изкушението и да се отдадеш на осем часов безпаметен сън с него. Единственото изключение може да стане само, ако той е много чаровен и много настойчиво те помоли да останеш. Най-добре е да се оттеглиш преди разсъмване. Така запазваш магията на нощта и неговото любопитство. В крайна сметка той винаги може да разбере какво кафе пиеш и как изглеждаш в ежедневието, ако те покани на една истинска среща , нали?

6. Остани загадъчна

След страхотната нощ и под влияние на голямата доза окситоцин мозъкът ти може да роди редица „гениални идеи“. Овладей се и не прави тези глупости.

Да си напишеш телефона на огледалото – първо 80-те отдавана отминаха и второ червилото ти е прекалено хубаво, за да го хабиш.
Да си забравиш обеците у тях – единственото, което трябва да забравиш е този изтъркан номер.
Да му звъннеш, ако той не го направи – не, той определено не ти е изтрил номера по грешка, просто не иска да те види втори път. Коментари