Ще намразите този мъж … а секунди по-късно ще го боготворите! Ето защо!

Никой никога не е предполагал, че един женкар и коцкар ще успее да трогне някого до сълзи , но ето че Джарид Уилсън го направи. Той е съпруг, пастор, автор и блогър. Уилсън публикува в блога си изповед, за която напоследък всички говорят.

Дори повече – изповедта му просълзи  и разтопи сърцата на милиони хора от цял свят. Уверете се  сами:

„Нуждая се от това искрено признание. Искам да го споделя с целия свят и дано ме разберат правилно. Истината е, че излизам с някого, но въпреки това съм женен. Тази, с която излизам е едно разкошно момиче. Тя не само е прелестна, умна, силна, но искрено вярва Бог. Обожаваме заедно да излизаме на вечеря, да ходим на кино, на театър, изложби.

Не спирам да й се възхищавам, да й повтарям колко е красива и невероятна за мен. Не бих могъл да си спомня добре последния път, в който съм й се ядосвал, но беше за повече от минутка. Тя, с прекрасната си усмивка, успя да направи деня ми светъл и озарен, без значение от проблемите и неприятните изживявания, които ни съпътстват.

Случва се да идва при мен, на работното ми място. Приготвя ми страхотен обяд. Прави ми изненади с неща, които сама тя е изпекла и сътворила с любов. Не, аз не мога дори да повярвам, че съм такъв щастливец, че имам връзка, въпреки че както подчертах имам брак.

Горещо Ви препоръчвам да опитате като мен, това определено ще промени живота ви из основи, ще ви разтърси и ще осъзнаете, че любовта е всичко на този свят.

О, а аз май не ви казах в самото начало, че това прекрасно момиче, всъщност е моята страхотна съпруга. А, какво окачвахте всъщност. Да, тя е моята прекрасна съпруга.

Исках да разберете точно това. Самият факт, че вече сте семейни не бива да слага край на вашите срещи. Срещите, които си правехте в началото на връзката. Аз имам тази нужда, а предполагам и жената до мен, да продължим да излизаме и да се срещаме както в началото, дори и след като вече сме женени.

Какво от това, че сте си казали „да“. Не бива да приемате нещата за даденост. Това убива бавно, но безусловно любовта. Виждал съм, да виждал съм как връзките между хората престават, съсипват се, изчерпват се, само защото вече са заедно и забравят да бъдат щастливи. Забравяте да поемате инициатива, само защото знаете, че партньора вечерта ще се прибере у дома и ще бъде до вас. Но присъствието само като присъствие не носи никаква емоция. Защо решихте, че след като сте семейна двойка, няма нужда да правите нещо романтично, както преди. Това е грешка, не погубвайте връзките си по този начин, това е огромна грешка, казвам Ви. Трябва да следвате половинката си, да бъдете до него, да се обичате.

Та нали именно тези срещи са ви помогнали да се опознаете по онзи уникален и специален за вас начин. Защо трябва да спирате и защо спряхте? Не, не и не!

Онези пеперуди в корема не бива да изчезват с годините. Събудете с мисълта за нея. Събудете се и я потърсете, пожелайте я, гушнете я. Точно както в първите дни сте го правили.Съвсем скоро ще видите резултатите, а те са драстични и връзката ще бъде възродена, ако е била на финала си.

Когато имате вече връзка то разговорите, комуникацията, мимиките и жестовете са особено ключови в „търсенето“, „намирането“ и „превземането“ сърцето на партньора.

Няма човек, който дълго да иска да остане до някого, ако другият не се опитва да достигне до сърцето му, мислите и чувствата.

Единственият съвет, който ще ви дам е да се срещате с половинката си. Да не спирате да се търсите, да се следвате, да се разбирате. Не, срещите не бива да спрат в момента, след казаното “Да”. Ако го направите след години ще гледате телевизора и ще му говорите, защото няма да има на кого.

Кога последно си уредихте среща? Време е! Коментари