10 знака, че двама души са истинска двойка

Всяка връзка е опияняваща в самото си началото. Интересна, интригуваща, загадъчна. Мъжът и жената тепърва започват да се опознават един друг и същевременно се опитват да въведат новата половинката в своя собствен свят, което от друга страна не никак лесно.

Процесът на опознаване е различен при всяка двойка. Има връзки, при които не с стига до нищо съществено и партньорите не след дълго избират да продължат пътя си в различни посоки. Но не рядко се случва нещата да продължат, да се задълбочат и надграждат. И в един момент да се стигне до най-хубавия етап, когато „аз и той“ се превръщат в „ние“. И в това няма нищо лошо, защото едва тогава един човек може със сигурност осъзнае колко е хубаво да намериш и задържиш една много истинска връзка.

Кога „тя и той“ се превръщат в „те“?

Тук ще ви споделим и признаците, по които може да познаете, че истинската любов е дошла и вече сте едно цяло с партньора си:

1. С любимия до вас

човек си имате свои собствени шеги, които освен вас никой друг не може и няма как да разбере. Тези закачки никога не спират и всъщност правят всеки ваш ден прекрасен . Сещате ли се за нещо, с което често се шегувате, но никой не може да разбере, а това прави изживяването още по-интимно. Вече се усмихвате загадъчно, значи сме уцелили посоката..

2. Вашият ден започва

и приключва с любимия човек. Тук не говорим само за физически взаимоотношения. Говорим за близост по всякакъв възможен начин – говорите си телефона, пишете си във фейсбук, изпращате си секси съобщения, мислите за своята половинка, дори преди да заспите. И цялото това чудо се случва толкова естествено. Не се чувствате длъжни да правите което и да е от тези неща, защото просто го желаете.

3. Неговото/нейното

“ супер тъпо“ изражение е по-истинско и привлекателно за вас, отколкото на хиляди други сексапилни звезди от другия пол.

4. Чувствате любимия

близо до вас, дори да ви разделят хиляди километри.

5. Партньорът ви умее

да ви въздейства така силно в сексуален план без дори да е казал нещо конкретно или да ви е насочил към тази мисъл. Само за част от секундата той/тя може да ви накара да съблечете всички дрехи и без прелюдия да се хвърлите в леглото или в пробната, асансьора, защо не и в метрото, само внимавайте да не ви спипа „моралната полиция“ . Осъзнахте ли защо толкова харесвате половинката си?

6. Обожавате да прекарвате

всяка свободна минута от времето си с човека до вас и нямате нищо против да е част от компанията, дори когато излизате само по женски или мъжки. Изобщо не се притеснявате, че може да ви развали купона. Напротив с него/ нея се чувствате прекрасно навсякъде.

7. Изтърпявате граченето под

душа, въпреки че пее повече от ужасно. Е, не си и помислихте, че за вас пее Селин Дион или Роби Уилямс.

8. Наясно сте с всички негови

несъвършенствата, но въпреки това не спирате да го обичате. В известен смисъл за вас тези несъвършенства дори са интересни, забавни и завладяващи. Приели сте се такива каквито сте и нямате нужда да променяте коренно нечий характер.

9.Само пред него успявате да разкриете

смело своята несигурност, ранимост и уязвимост. А още по-важно е, че партньорът ви не злоупотребява с това. Разбира ви, дори ви предлага силното си рамото, на което може да поплачете и да разчитате винаги, когато попаднете в трудна ситуация.

10. Нямате никаква необходимост

да обяснявате любовта си, просто защото и двамата я чувствате прекрасно. Вие усещате настроенията на другия, без да има нужда да го питате и да говорите. Погледнете в очите му. Ако прочетете правилно кодираното съобщение, което погледът му изпраща: „Обичам те, въпреки“, то това е вашия човек, а вие сте една от щастливите дойки, които са се превърнали в „те“. Коментари