„Дебелото момиче“, което танцува по-добре от теб. Уникално Видео

Коя е Уитни Тор? Тя е известен блогър и радиопродуцент. Нищо особено до тук, нали?

Интересното обаче е, че Уитни Тор обожава да танцува, въпреки огромното си тегло. Тя се занимава с танци от 4 годишна. Танцува до 16 годишна възраст и точно тогава незнайно защо започва да трупа много килограми и то толкова скоростно, че голяма част от приятелите се стряскат като я видят по улицата, а други просто я подминават.

Уитни Тор обаче не губи кураж.

Тя се записва в колеж и го завършва с отличие. Но остава с една несбъдната нейна голяма мечта, да танцува и то да танцува пред публика. И чудото се случва. Един пролетен ден от предаването, което тя самата продуцира в радиото й отправят неустоима оферта. Да започне сама да си прави клипчета, в които танцува, а клипчетата да носят заглавие: „Дебелото момиче танцува”.

Уитни Тор не чака изобщо да я убеждават, напротив веднага се съгласява да прегърне поредното предизвикателство в живота си. Смелата дама дори стартира благотворителна кампания, в която иска да покаже на всички жени с наднормено тегло, как тя самата е превъзмогнала тревогата от натрупаните килограми и как всъщност е успяла да приеме, че формите на тялото, не променят душата. Трябва да се харесваме такива, каквито сме, така и другите ще ни харесват, казва Уитни.

Но това, което наистина е повод за възхищение и вдъхновение, е точно начинът, по който Уитни се хвърля в танца. Ето и нагледно. Две нейни клипчета, които са доказателство, че килограмите не пречат на таланта и хъса за живот.

Уитни във вихъра на танцаКоментари

BRAVO!

браво.