Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща за здравето

Твърди се, че формата на женското дупе може да разкрие доста неща за притежателката си. Като се започне с това колко е секси тя и се стигне до какво е нейното здравословното състояние.

Според класификацията на учените съществуват четири типа женски дупета.

Съответно с формата на обърнато сърце, кръг, квадрат и триъгълник.

Затова, скъпи дами, нашият скромен съвет е внимателно да определите към коя категория спада вашето дупе. Огледалото е на ваше разположение и не само. Вашата нежна половинка също може да се включи в „огледа“ и да даде правдива оценка за задните ви части. Нищо чудно да се озадачите защо е този подробен анализ, но „научно“ обяснено, тълкуването, е единствено и само за ваше добро. И това донякъде отговаря на истината. По този лесен начин ще разберете какво е здравословното ви състояние и какво трябва правите, за да влезете в топ форма.

1. Дупе с форма на кръг

Вашите хормони са в нормата

Ако дупето ви е във форма на кръг, то имаме чудесна новина – вашият хормонален баланс е в нормата. Като допълнение, 95% от мъжете си падат точно по тези форми. Според статистическите данни жените с подобна форма на дупето карат лека бременност. Общоприетото мнение е, че жените с такива дупета се радват на здрави и интелигентни деца. Истина или не – няма как да сме сигурни, но пък звучи великолепно, нали?

Съвет: За да запазите формите си апетитни и привлекателни, е полезно да правите клекове, както и други основни упражнения, които са предназначени за стягане на големия седалищен мускул.

2. Дупе с форма на квадрат

Сигурно доказателство, че сте в добро здраве

Според наблюденията на специалисти, жените притежаващи квадратни дупета са силни, издръжливи и не боледуват често. Проблемът при повечето дами с такива дупета е, че те не им допадат визуално, и искат по-малки задни части, с които да изглеждат по-сексапилни в очите на силния пол.

Съвет: Ако притежавате такава фигура, страничните упражнения, както и стандартните степери са най-подходящи са вас.

3. Дупе с форма на триъгълник и сърце

Естрогенен дисбаланс

Притежателките на дупета, чиято форма може да се определи като обърнат триъгълник и тези със сърцевидни задни части често страдат от безсъние, проблеми с менструалния цикъл, намалено сексуално желание, както и хронична умора. Това са класически симптоми за недостиг на хормона естроген.

Съвет: С този проблем можете да се справите с подходяща диета. И тази диета задължително трябва да съдържа плодове и зеленчуци. В никакъв случай не приемайте стероидни контрацептиви! По отношение на подходящите упражнения за вас – обърнете внимание на работата в долната част на бедрата. Разтягане и клякане с гири е добър избор. Коментари