Какъв характер притежава жената, родена през януари, февруари и март

Месецът на раждане е определящ за характера на жената. Въпреки че жените винаги се нуждаят от специални грижи, независимо от характера, който притежават, твърдят астролозите. Жените са тайнствени същества, иди ги разбери. В един момент се смеят, но след три минути плачат. Те казват „не“, въпреки че всъщност „не“-то означават „да“. Дори не могат да си обяснят защо се държат точно по този начин..

Астролозите вярват, че всичко е заради звездите. Според тях месеца и времето на ражданепоказва голямо влияние върху характера.Нека да видим по долу какво точно говорят звездите според месеца на раждане.

Жената януари

Стоицизъм. Това е може би е дамата, която е най-търпелива по природа. Малко вероятно е да видите жена, родена през януари да се оплаква на някого от съдбата. В повечето случаи предпочитат да се справят със собствените си проблеми сами. И не защото не вярват, че никой не може да им помогне,все някой кръжи около тях.

Гордостта, която носят не позволява да молят за помощ. Януарските дами понякога са изключително сурови с хората около себе си, дори и с най- близките си. Но това не е, защото са лоши по природа. Просто винаги искат и търсят най-доброто. За да опознаете такава жена, трябва да сте не само на нейното ниво, но и да „плувате“ в нейни води. Ако успеете, съвместния ви живот ще бъде лесен и уютен, почти като песен.

Жената февруари

Романтика. Да жената, родена през февруари е много романтична по природа. Но партньорътна жената – февруари задължително трябва да се въоръжи с огромно търпение. Не на всеки е по силите да приеме, разбере и заживее с тази интригуваща натура. Неподготвеният за „екшън“ мъж няма как да разбере и съответно да се примири и приеме често сменящото се настроение на фревруарските дами.

А на нея един такъм „обикновен“ от улицата, не и е нужен. В живота си тя има място само за специален човек такъв каквато е и самата тя. Февруарската жена има свръхестествена интуиция и чете мислите на хората буквално на длан. Дори и не си помисляйте да я измамите, или да и хвърлите прах в очите. Веднъж подкопали доверието на такава жена, рискувате никога повече да не се появява около вас. Просто излиза завинаги от орбитата ви.

Жената март

Вярност. За разлика от останалите месеци жените, родени през март са изключително верни. И на само на партньора си в живота, но и на хората, на които държат. Именно затова на тях може да доверите най-съкровените си тайни и да сте сигурни, че никога няма да ви предадат.

Изключително трудно е да се влюбиш мартенска жена. Тя не допуска всеки. Затова пък, когато си избере половинка, остава с нея до края на живота си, защото мартенските жени са предимно моногамни. Е, случва да се разведат, но веднага след това сключват веднага брак, защото държат на официалните и сериозни отношения. Жените през март са изключително уязвими и дълго могат да преживяват за нещо казано или подхвърлено по техен адрес. Бъдете внимателни как им говорите, за да не ги огорчите за цял живот и съответно да се превърне от приятел във враг.

Следва Коментари