Какво минава през главата на жената, когато види мъжа както майка го е родила

В първата част на статията се опитахме да ви запознаем какво се върти в главата на мъжа, когато види жената гола. Не си мислете, че жените нямат подобни мисли. И така време е мачовците да разберат: Какво си мисли жената, когато види мъжа гол.

Жената е любопитна. Тя оглежда мъжа отгоре до долу.

Не тайна, че жените всъщност обожават да гледат мъжете не по-малко от самите мъжете. Все още има клише, че жените се притесняват да го правят, но съвременните проучвания показват, че дамите определено са станали доста по-разкрепостени в сексуално отношение и тялото на гол мъж доста ги възбужда.

За разлика от силната половина обаче жените като цяло са доста по-детайлни. Те могат да огледат своя партньор обстойно, без той дори да забележи. Само не си мислете господа, че ще бъдете зарязани, ако жената разбере, че нямате стегната коремна преса или релефни бицепси. Със сигурност обаче ще оцени, ако сте в добра спортна форма.

Интересно е да се знае, че тя често прави сравнение на своето тяло с неговото.

Дали дамата е в същата добра спортна форма, както мъжът до нея – това определено се върти често в главите на голяма част от жените.

Жената преценява как реагира мъжа на голото ѝ тяло. Нещото, което определено иска да види и почувства е ерекция.

Партньорката ви прави бърза проверка какъв е размерът на мъжкия ви атрибут.

Това не отговаря съвсем на истината. Не е доказано, че дамите си падат само по мъже с огромни атрибути в гащите. Ако е прекалено голям, сексът може да бъде некомфортен, а и не рядко болезнен. Какво хваща женското око ли?

То се радва най-вече на среден към голям размер. Но, ако мъжът има малък пенис, той не бива да изпада в отчаяние и паника. С паника и комплекси нещата няма как да отидат към щастлив край. Има доста начини за задоволяване и с малък пенис.

Нещото, което определено иска да види и почувства всяка жена е ерекция. Запомнете, мъже. Ако партньорът не посрещне първия път една жена с ерекция, тя ще се смути и веднага ще си помисли, че това определено е по нейна вина, което ще убие сексуалното й желание.

Ако жената обаче се убеди, че всичко там долу е наред, повярвайте нейната увереност в себе си и желанието за секс подвизи ще нараснат неимоверно.

Жената преценява как реагира мъжа на голото ѝ тяло.

Няма по-добра награда за една дама, ако види, че мъжът до нея я харесва много. Това е като афрозидиак. Няма нищо по-възбуждащо! Искате добър секс, направете й комплимент.

А сега си задаваме въпроса: Какво според вас ще и убегне и НЯМА да види.

Тук отговорът е: Всичко ще види. Жената е склонна да види, ако мъжът има тен, бенка на гърба, белег. Веднага ще разбере каква марка боксерки носи или слип. Има ли много косми, какви са краката му. Е, силният пол не бива да се шашка, защото жената е далеч по-снизходителна, отколкото се смята.

Ако сте пропуснали, може да прочете и за „Мислите на мъжа, когато за пръв път види жената гола Коментари