Кажи ми как си слагаш спиралата, за да ти кажа каква си?

Кажи ми как си слагаш спиралата? Ако не си обърнала внимание до сега, време е да го направиш. Държиш устата си отворена, плезиш се, мигаш непрекъснато и какво ли още не. Начинът, по който нанасяш спиралата, издава много за любовния ти живот. Не е вярно ли? Хайде да проверим какво смятат специалистите по въпроса.

1. Не спираш да мигаш

Ако буквално не можеш да държиш клепачите си на едно място, това означава, че всеки момент ще си бръкнеш в окото с четчицата, казва експертът по езика на тялото д-р Глас. Ти си от типа хора, които бягат от връзка, стане ли тя по-сериозна. Мислиш си, че колкото по-близка ставаш с даден мъж, толкова по-трудна ще е раздялата с него.

2. Държиш устните си издадени напред

Оформяш ли устните си като за целувки, докато разкрасяваш погледа си сутрин?! Това означава, че наистина много държиш на външния си вид. „Твърде си фокусирана върху външността си“, твърди Глас.Ти ли си тази, която непрекъснато публикува „сладки“ снимки на теб и гаджето ти, придружени от още „по-сладки“ послания? Внимавай, това поведение може да ти изиграе лоша шега. Да си нарцис помага, но само понякога. Така че намали висенето в социалните мрежи. Има и по-забавни начини да прекараш деня си.

3. Издаваш езика си напред 

Според специалистите, тази физономия при нанасяне на спирала може да означава, че не харесваш сама себе си. Стане ли въпрос за любов, имаш тенденцията да избираш мъже, на които не може да се разчита. Или не по-често, отколкото ти се иска. Винаги хвърляш много усилия на вятъра. После съжаляваш, но обикновено е твърде късно. Помисили все пак дали да не потърсиш помощ от специалист, ако ти се случва твърде често.

4. Отваряш уста

Изобщо не си падаш по изненадите. Което означава, че в романтично отношение си традиционалистка. Що се отнася до връзките ти, предпочиташ да се гушкаш вечер на дивана с гаджето, пред това да ходиш по нощни клубове и да гониш дивото. Сериозно, дълготрайните взаимоотношения са твоята страст. Само внимавай да не обсебваш околните.

5. Накланяш глава назад 

Момиче, имаш огромни проблеми с доверието. Според д-р Глас, щом отмяташ глава назад при поставянето на спиралата, ти искаш да стигнеш до дъното на нещата. В случай, че сърцето ти почва да бие лудо от притиснение и страх, всеки път , когато той ти пише съобщение. Успокой се. Има и добри хора на този свят. Така, че не изпадай в кризи. Вярвай на хората около теб, за да ти повярват и те. Коментари